Ulei protectie cu cocos si tiare, 150ml - Maternatura
Ulei protectie cu cocos si tiare - Maternatura
Ulei protectie cu cocos si tiare
Ulei protectie cu cocos si tiare, 150ml - Maternatura
Ulei protectie cu cocos si tiare - Maternatura
Ulei protectie cu cocos si tiare

Ulei de par protector cu cocos si tiare, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP62  |  

Stoc epuizat
PRP: 55,00 Lei
55,00 Lei cu TVA

• combate deshidratarea si uscarea parului
• protejeaza de soare, vant, clorul din piscina
• par matasos, hidratat, stralucitor, elastic

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei de cocos cu flori de tiare Maternatura, 150ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Este un ulei de par emolient care hraneste si catifeleaza parul in toate anotimpurile. Ofera stralucire si hidratare firului de par uscat, deteriorat, cret, lipsit de vitalitate si greu de pieptanat. Rezultatul consta intr-o par catifelat, stralucitor si hidratat.

In plus, protejeaza parul de agresiunile externe, in special de efectele negative pe care soarele le are asupra parului. Reda parului elasticitatea si hidratarea pierduta in timpul expunerii la soare.  Intareste si confera stralucire parului uscat, cret, degradat de produsele chimice de colorare, de tratamentele agresive si de factorii externi precum soare, vant si sarea de mare.

Ideal pentru a se folosi pe timpul verii ca ulei hidratant si reparator dupa si in timpul expunerii la soare.

Uleiul de monoi se obtine prin macerarea florilor de tiaré in ulei de cocos. Uleiul astfel obtinut este bogat in vitamina E. Are proprietati emoliente, calmante si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Are un parfum delicat dat de florile de Tiaré, fiind o adevarata incantare pentru simturi.

Uleiul de par este ideal pentru
- par vopsit, decolorat
- par uscat si poros
- par aspru
- par ondulat, cret

Efecte ulei de cocos cu tiare Maternatura:
- combate deshidratarea si uscarea parului
- par protejat de soare, vant, clorul din piscina
- par matasos, hidratat
- par stralucitor, elastic

Utilizare:

- ulei hidratant pentru parul degradat, deteriorat, uscat, cret - se aplica pe parul umed, se maseaza delicat si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Se poate aplica si pe parul uscar, dar dupa aplicare parul se inveleste intr-un prosop cald si umed. Se inlatura cu un sampon potrivit pentru tipul de par. Aplicat pe scalp elimina descuamarea si atenueaza pruritul.

- pentru a peveni despicarea firului de par - se aplica 1-2 picaturi pe varfuri. Ajuta la hidratarea varfurilor uscate. Este ideal pentru un par suplu si matasos, hidratat de la radacina pana la varfuri.

- ulei de par pentru protejarea parului in timpul expunerii la soare - protejeaza parul de soare, sare, vant si nisip si permite obtinerea acelui efect de beach waves.

Ingrediente ulei de cocos cu flori de tiare Maternatura: Cocos nucifera (Coconut) oil, Parfum [Fragrance], Gardenia tahitensis flower extract, Calendula officinalis flower extract*, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract*, Helianthus annus (Sunflower) seed oil*, Tocopherol, Amyl cinnamal, Linalool, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Geraniol.

Nickel Tested
on
vegan
on
Alege tipul de Par
Par cret
bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .