Tratament par cret, uscat cu peptide, 250ml – SOS Maternatura
Tratament par cret, uscat cu peptide – SOS Maternatura
Tratament par cret, uscat cu peptide, SOS Maternatura
Tratament par cret, uscat cu peptide, 250ml – SOS Maternatura
Tratament par cret, uscat cu peptide – SOS Maternatura
Tratament par cret, uscat cu peptide, SOS Maternatura

Tratament par cret, uscat cu peptide, 250ml – SOS Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP71  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 90,00 Lei
90,00 Lei cu TVA
  • repara fibra capilara in proportie de 65%
  • umple golurile de cheratina din firul de par
  • confera parului suplete, rezistenta si luciu

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament reparator par cu peptide, 250ml – SOS Maternatura

Tratamentul reparator pentru par SOS Maternatura contine peptide din drojdie de struguri Malbec care repara fibra capilara in proportie de 65% si proteine din grau, porumb, soia si orez care hidrateaza parul si ii ofera o rezistenta sporita.

Proteinele patrund in firul de par, imbunatatesc hidratarea si elasticitatea si formeaza o pelicula care protejeaza parul de factorii externi (colorare si decolorare, uscator de par, placa, ondulator, radiatii UV, etc).

Tratamentul contribuie la repararea parului degradat umpland golurile de keratina care s-au format ca rezultat al agresiunilor externe. Reface structura naturala a keratinei imbunatatind astfel rezistenta, elasticitatea si aspectul.

De ce sa folosesti tratamentul reparator cu peptide SOS Maternatura:

✅ repara fibra capilara in proportie de 65%
✅ mentine sanatatea structurii parului
✅ umple golurile de keratina, iar parul devine mai rezistent la rupere
✅ lasa parul hidratat, catifelat si neted

Tratamentul reparator pentru par SOS Maternatura este ideal pentru:

✅ par degradat/deteriorat
✅ par aspru, uscat, cu varfuri despicate
✅ par care se rupe usor
✅ par poros, tern, fara vitalitate
✅ par rebel, care se electrizeaza usor
✅ par cret ingrijit conform metodei Curly Girl

Utilizare: Tratamentul se aplica pe parul umed, de la radacina pana la varfuri, si se sa sctioneze timp de 30 de minute.

Linia SOS Maternatura

Linia SOS par degradat Maternatura, din care face parte acest tratament reparator, contine 4 produse: un tratment reparator pentru par cu peptide, un sampon reparator cu frunze de mate, un balsam reparator bifazic cu proteine din orez, si un spray reparator cu 3 aminoacizi.

Rutina pentru ingrijirea parului degradat incepe cu tratamentul cu peptide care se aplica pe par si se lasa timp de 30 de minute, continua cu samponarea parului cu samponul reparator din aceeasi gama, urmata de utilizarea balsamului bifazic pe lungimea parului, si se incheie cu pulverizarea spray-ului reparator cu amonoacizi inainte de uscarea parului, dar si intre spalari. Este o rutina in 4 pasi care repara fibra capilara in proportie de 65% si are ca efect un par puternic, plin de vitalitate.

Tratament par cret, uscat cu peptide 250ml – linia SOS par degradat Maternatura:

Aqua [Water] (Eau), Cetearyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Lactic acid, Saccharomyces lysate, Hydrolyzed wheat protein, Soy amino acids, Wheat amino acids, Hydrolyzed corn protein, Hydrolyzed soy protein, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil (*), Astrocaryum murumuru seed butter [Astrocaryum murumuru butter], Arginine HCl, Serine, Threonine, Oryza sativa seed protein, Aloe barbadensis leaf extract (*), Panthenol, Punica granatum peel extract, Oryza sativa (Rice) extract, Phytic acid, Sodium hyaluronate, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Glycerin, Sodium dehydroacetate, Parfum [Fragrance], Linalool

*ingredient bio

bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .