Balsam buze cu Violete si unt de Kokum - Soultree
Balsam buze cu Violete si unt de Kokum - Soultree
Balsam buze cu Violete si unt de Kokum - Soultree
Balsam buze cu Violete si unt de Kokum - Soultree

Balsam buze cu Violete si unt de Kokum - Soultree

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 2 recenzii
Producator : Soultree   |  
ST01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Balsamul de buze Soultree, realizat cu ingrediente naturale atent selectionate (ghee, unt de kokum, ceara de albine si 7 uleiuri vegetale), hidrateaza si protejeaza buzele iarna si vara, invaluindu-le, totodata, intr-un parfum delicat de violete. 100% natural, Made in India!

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Balsam de buze cu Violete si unt de Kokum Soultree, 3.5gr

Balsam de buze natural, realizat cu ghee (proprietati hidratante si curative), unt de kokum si 7 uleiuri vegetale, ideal pentru hidratarea si ingrijirea buzelor atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Previne craparea si deshidratarea buzelor; hidrateaza si catifeleaza buzele uscate si iritate.

Produs prietenos cu buzele si cu mediul inconjurator intrucat nu contine parfum, coloranti sau conservanti sintetici. Produs certificat BIO de BDIH Germania. Ambalajul este realizat din hartie reciclata. Balsamul de buze Soultree nu coloreaza buzele.

Ingrediente active: ceara de albine, uleiuri vegetale bio de ricin, ulei de floarea soarelui, masline, cocos, migdale dulci, samburi de struguri, ghee, unt de kokum, ceara de carnauba, unt de cacao, vitamina E, extract de violete, ulei de vanilie, ulei eseantial de lavanda.

Ingrediente INCI: Cera alba (beeswax), Isoamyl laurate, Ricinus communis (castor) oil*, Helianthus annus (sunflower) oil*, Sorbitan olivate, Olea europaea (olive) oil*, Butyrum (clarified butter)*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Prunus armeniaca (apricot) oil*, Prunus dulcis (almond) oil*, Vitis vinifera (grapeseed) oil, Copernicia cerifera cera, Viola odorata (neelpushpa), Garcinia indica (kokum) butter, Theobroma cacao (cocoa) butter, Tocopherol, Vanilla plantifolia, Lavandula officinalis flower oil, Linalool**, Coumarin**, Geraniol**, Limonene**, Citronellol**, CI 77742, CI778912, CI 77492

* ingrediente bio

** componente ale uleiurilor sentiale

IMPORTANT - nu se recomanda utilizarea in caz de alergie la unul din ingredientele produsului.

Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (2)

Bazat pe 2 recenzii - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

bun

hidratant, placut pe buze, putin cam mic fata de cat ma asteptam si cam bâțâie in suport, dar, bun, in final


0 1 2 3 4
(5/5

Hidratant

Natural, hidratant si placut parfumat. Mi-a placut si faptul ca este ambalat intr-un recipient din carton reciclat. Un cadou pretios pentru cine stie sa aprecieze un produs cu adevarat natural.


group_work .