Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi
Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi
Tabel Orientativ Culori
Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi
Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi
Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi
Tabel Orientativ Culori
Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi

Vopsea de par naturala Saten Auriu - Khadi

0 1 2 3 4
4,60 din 5 - 10 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA84  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 63,00 Lei
63,00 Lei cu TVA

Vopsea fara amoniac pentru o vopsire parului in mod natural.

Saten Auriu (Golden) Khadi este o vopsea de par naturala, pe baza de henna, ce confera parului o culoare intensa fiind si un adevarat tratament pentru par.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Vopsea de par naturala Saten Golden (Auriu), 100gr - Khadi
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Vopsea de par, 100% naturala (contine doar plante) pentru o vopsire naturala si sanatoasa a parului. Confera parului o nuanta permanenta de Saten Auriu, stralucire si volum, acopera firele albe / parul alb, hraneste parul si intareste radacina. Vopseaua inveleste firul de par intr-o pelicula protectoare colorata.

Vopsea de par 100% vegetala certificata natural de BDIH Germania. Vopseaua Khadi NU CONTINE amoniac, PPD, peroxid, coloranti sintetici, aditivi. Este o vopsea 100% naturala, fabricata in India conform standardelor de calitate germane.

Contine bhringraj folosit in India pentru intarirea radacinii parului si stimularea cresterii, rodie pentru un par mai puternic, cu volum si stralucire, neem pentru purificarea scalpului si aloe vera pentru hidratarea parului si a scalpului.

Utilizare:
pasul 1: se spala parul cu un sampon natural fara silicon, recomandam oricare din sampoanele Khadi

pasul 2: se amesteca pudra cu apa la 50° pana cand se obtine textura unei vopsele clasice si se aplica pe par cu ajutorul unei pensule sau cu mainile folosind manusile din cutia vopselei

pasul 3: lasa vopseaua sa actioneze 30-120 de minute in functie de nuanta care se doreste. Cu cat se lasa sa actioneze mai mult cu atat culoarea va fi mai intensa. Daca parul a fost vopsit cu aceasta nuanta si se doreste doar reimprospatarea culorii vopseaua se poate aplica timp de 15-30 minute. Vopseaua se inlatura doar cu apa. Nu se sampoaneaza dupa inalaturarea vopselei.

pasul 4: pentru fixarea culorii se recomanda aplicarea uleiului cu Amla Khadi ca si masca de par timp de 20 de minute inainte de a efectua urmatoarea spalare a parului. Uleiul va fixa culoarea ca sa tina mai mult si va conferi parului stralucire.

Vopseaua Henna Saten Auriu se poate amesteca si cu alte vopsele Khadi pentru a obtine diverse nuante.

IMPORTANT! Culoarea care se obtine depinde de mai multi factori: de culoarea/culorile pe care se aplica, structura firului de par, amestecurile care se fac, timpul de actionare, amestecurile care se fac, etc. Din acest motiv va recomandam efectuarea unui test de culoare pe o suvita ascunsa inainte de a vopsi tot parul.

Ingrediente: Indigofera tinctoria (Indigo) Leaf Powder*, Lawsonia inermis (Henna) Leaf Powder*, Emblica officinalis (Amla) Fruit Powder*, Emblica Alba Powder, Punica granatum (Pomegranate) Rind Powder, Ziziphus jujuba (Ziziphus / Sidr) Leaf Powder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Leaf Powder*, Azadirachta indica (Neem) Leaf Powder*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Powder*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Matricharia chamomilla (Chamomile) Flower Powder*

* ingrediente bio

Alege tipul de Par
Vopsea de par
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Vopsele CG
natural
on
Stock Limitat
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (10)

Bazat pe 10 recenzii - 0 1 2 3 4 4,60/5
0 1 2 3 4
(5/5

Culoare naturală, textura plăcută

Stele: 0 1 2 3 4

Îmi place acest tip de henna deoarece, din cele încercate anterior de la alte firme, este singura care nu conferă reflexe roșcate, parul rămâne saten. In combinație cu uleiul khadi parul are strălucire și este mătăsos. Fără ulei, henna usucă prea tare parul uscat cu fir subțire, dar poate la un par gras cu tendințe de îngrășare ar ajuta.


0 1 2 3 4
(5/5

recomand

Stele: 0 1 2 3 4

Foarte buna si usor de folosit. Culoare cu refelexe aurii, parul este stralucitor. Eu o folosesc la fiecare doua -trei saptamani la radacina, acopera si firele albe daca o las sa actioneze pentru doua ore minimum.


0 1 2 3 4
(5/5

Excelenta culoarea pentru mine, recomand

Stele: 0 1 2 3 4

Buna ziua,

Este culoarea pe care o replic de aproximativ 3 ani. Am încercat și un blond mediu, dar am revenit la satinul auriu. Pentru mine este ideală aceasta culoare, similară culorii mele naturale, parul rămâne foarte lucios și sănătos, nu irita scalp-ul sensibil și acoperă grozav firele albe. Eu o aplicam inițial la 3-4 luni, acum o aplic mai des (2 luni) deoarece am fire albe mai multe decât aveam inițial când am început utilizarea produsului.
Recomand și mă bucur ca exista aceasta varianta pe piața.


0 1 2 3 4
(4/5

FOARTE BUNA

culoare f. frumoasa , rezistenta parul capata luciu si volum.acopera bine firele de par albe.


0 1 2 3 4
(4/5

Natural

Foarte bună, o nuanță frumoasă .


group_work .