• Numai online
Sapun de alep 35% ulei de dafin - Alus

Sapun de alep 35% ulei de dafin - Alus

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Alus   |  
ALS02  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 42,00 Lei
42,00 Lei cu TVA

Sapun de Alep Alus cu ulei de masline si ulei de dafin (35%) ideal pentru toata familia. Sapunul de Alep, renumit pentru proprietatile sale hidratante si antiseptice, este indicat pentru ten, corp si par si in caz de eczeme, piele iritata, psoriazis, etc.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sapun de alep cu 35% ulei de dafin, 200gr - Alus

Sapunul de alep este traditional din Siria, iar procesul de fabricatie este vechi de secole. Sapunul de alep contine ulei de masline si ulei de dafin.

Uleiul de masline hraneste si catifeleaza pielea, in timp ce uleiul de dafin are un puternic efect antiseptic si restabileste filmul hidrolipidic care protejeaza pielea.

Sapunul de alep poate fi utilizat zilnic indiferent de tipul de piele. Este indicat si in caz de acnee, eczeme, psoriazis, piele iritata, etc. Poate fi folosit si pentru spalarea parului. Pentru clatirea sapunului se recomanda folosirea otetului.

Ingrediente: Laurus Nobilis fruit oil, Olea Europea fruit oil, Aqua, Sodium Hydroxide.

Nou

Alus este o gama de sapunuri de alep fabricate cu ulei de masline si ulei de dafin in concentratii diferite: 15%, 35%, 55%. Sapunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila, problematica.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .