• -20%
Crema maini si picioare cu kokum, miere, rozmarin, 100ml - Soultree

Crema maini si picioare cu kokum, miere, rozmarin, 100ml - Soultree

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Soultree   |  
ST21  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei
55,20 Lei cu TVA

Spune adio mainilor si cuticulelor uscate cu crema de maini super hidratanta de la Soultree. Crema hidrateaza pielea mainilor, ii reda frumusetea si elasticitatea pierduta.

Problema calcaielor crapate si uscate se rezolva cu aceeasi crema Soultree.

Crema pentru maini si picioare Soultree ajuta la vindecarea si la hidratarea pielii uscate a mainilor si calcaielor.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema pentru maini si picioare cu unt de kokum, miere si rozmarin, 100ml - Soultree

Frigul, vantul, apa, detergentii pot sa usuce pielea mainilor, lasand-o aspra si sensibila la atingere. De aceea, indiferent de anotimp, este important ca hidratarea mainilor sa se faca cu o crema de maini naturala care sa hraneasca in profunzime pielea. Imbogatita cu unt de kokum, miere, aloe, turmeric si un mix de uleiuri cosmetice naturale de susan, cocos si caise, crema calmeaza senzatia de usturime produsa de mainile crapate, uscate, hidrateaza cuticulele uscate, lasa pielea catifelata.

Calcaiele crapate sunt rezultatul picioarelor extrem de uscat, insa pot fi evitate folosind crema pentru picioare Soultree care hidrateaza eficient pielea de pe calcaie.

Ingrediente active: ulei de caise, ulei de susa, ulei de cocos, glicerina, amla, ceara de albine, unt de kokum, aloe vera, anantmool, miere, ulei de migdale dulci, turmeric

Utilizare: se aplica pe maini si pe picioare si se maseaza pana cand intra in piele.

Ingrediente: Aqua, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Sesamum indicum (sesame) seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Glycerol mono stearate, Stearic acid, Coco-caprylate/caprate, Glycerine, Sodium gluconate, Sodium lactate, Cetearyl alcohol, Emblica officinalis (aamla)*, Cera alba (beeswax), Garcinia indica (kokum) butter, Aloe barbadensis (aloe vera) juice*, Hemedismus indicus (anantmool), Parfum**, Sodium stearoyl glutamate, Mel (honey)*, L-lactic acid, Sodium benzoate, Prunus amygdalus dulcis (almond) oil*, Potassium sorbate, Curcuma longa (turmeric) extract*, Xanthan gum, Linalool**, Limonene**

* ingrediente bio
** componente ale uleiurilor esentiale

Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .