• -20%
Crema disciplinare par anti-umiditate, 100ml - Maternatura

Crema disciplinare par anti-umiditate, 100ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP29  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei
63,20 Lei cu TVA

Crema disciplinare par fara clatire cu nalba cu actiune anti-umiditate care confera parului suplete, hidratare si protectie impotriva umiditatii si a factorilor externi.

Netezeste parul indisciplinat, catifeleaza parul si ii confera stralucire.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema disciplinare par cu nalba, 100ml - Maternatura

Crema pentru par cu nalba Maternatura disciplienaza parul, catifeleaza parul aspru, nu il incarca, confera rezistenta la umiditate si te ajuta sa scapi de electrizarea parului.

Ideala pentru parul aspru, uscat, poros, care absoarbe umiditatea, care se electrizeaza usor, pentru parul degradat de tratamentele chimice precum vopsire, decolorare, pentru parul ondulat, cret, drept.

Bogat in ingrediente care conditioneaza parul si uleiuri vegetale, crema repara si fortifiaza fibra capilara. Ingredientele invelesc formeaza un strat protector in jurul firului de par care protejeaza parul de sursele de caldura si de agentii atmosferici.

Extractele de orz si hamei protejeaza parul impotriva imbatranirii premature, extractul de nalba formeaza o pelicula subtire care mentine hidratarea parului, extractele de musetel si urzica calmeaza scalpul si fortifiaza fibra capilara.

Utilizare:
se aplica o mica cantitate pe parul umed proaspat spalat si se usuca parul. In zilele intre spalari, pentru a proteja parul de umiditate se aplica in mod uniform pe parul uscat-

Se poate folosi impreuna

- cu gelul de par cu aloe si frangipani Maternatura. Hidrateaza si hraneste firul de par fara ca acesta sa absorba umiditatea din aer.

- cu oricare din produsele de styling Maternatura

- cu lotiunea modelare definire bucle cu flori de portocale Maternatura - adauga extra hidratare fara sa incarce buclele. Catifeleaza parul si ii confera elasticitate.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Decyl oleate, Undecane, Cetearyl alcohol, Jojoba esters, Tridecane, Coco-glucoside, Helianthus annuus seed cera [Helianthus annuus (Sunflower) seed wax], Glyceryl oleate, Lecithin, Althaea officinalis root extract (*), Acacia decurrens flower cera [Acacia decurrens flower wax], Polyglycerin-3, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*),Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Hordeum vulgare (Barley) seed extract (*), Humulus lupulus (Hops) extract (*)Vegetable (Olus) oil,Xanthan gum, Glycerin Dehydroacetic acid,Lactic acid, Linalool, Coumarin, Tocopherol, Limonene, Benzyl alcohol, Sodium cetearyl sulfate, Parfum [Fragrance], Benzoic acid.

* ingredient bio

vegan
on
Alege tipul de Par
Par cret
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .