• -15%
  • Set
Pachet detergenti ecologici pentru rufe - Biopuro

Pachet detergenti ecologici pentru rufe - Biopuro

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : BioPuro   |  
FED_BPUROS01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 147,00 Lei
147,00 Lei
124,95 Lei cu TVA

In loc de 144,00 Lei

Daca este preocupata de sanatatea ta si a familiei tale, dar si de efectul pe care detergentii conventionali il au asupra planetei, setul de detergenti ecologici pentru rufe Biopuro este alegerea perfecta.  

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pachet promotional detergenti ecologici pentru Rufe, Biopuro (4 produse)

Daca te-ai confruntat cu iritatii ale pielii, prurit cutanat, reactii alergice sau pur si simplu nu te-ai simtit confortabil in propriile haine dupa ce le-ai spalat, exista mari sanse ca detergentul sau balsamul de rufe folosit sa fie de vina.

Substantele chimice folosite in detergentii conventionali vin in contact cu organismul nostru prin hainele pe care le purtam, prin prosoape sau lenjeria de par, dar si prin caile respiratorii.  Expunerea zilnica la acestea ne poate afecta serios sanatatea pe termen lung.

In plus, detergentii conventionali, spre deosebire de detergentii ecologici care contin doar substante biodegradabile si parfumuri 100% naturale, reprezinta o sursa de poluare a planetei.

Setul pentru rufe Biopuro contine un balsam de rufe si 3 detergenti ecologici prietenosi cu pielea si mediul inconjurator.

Detergentul pentru rufe albe si colorate Biopuro a fost conceput pentru a spala eficient si rapid rufele albe din materiale precum bumbac, canepa sau sintetice. Are acelasi efect de curatare pana in profunzime chiar si la temperaturile scazute (30°C). Datorita extractelor de parfum natural de orhidee alba si iris, acesta lasa hainele invaluite intr-o aroma de flori exotice. Detergentul Biopuro spala in mod eficient, mentine intensitatea nuantelor si reduce riscul de transfer al pigmentilor.

In cazul in care ai de spalat haine negre sau inchise la culoare, setul contine si un detergent special conceput pentru a pastra stralucirea hainelor inchise la culoare.

Pentru hainele din lana, casmir sau matase ai nevoie de un detergent bland care sa respecte tesatura si culoare. Detergentul ecologic lana si casmir Biopuro este ideal pentru spalarea hainelor delicate. O nota sofisticata de roinita, impreuna cu scortisoara, cuisoare si busuioc, parfumeaza hainele in mod delicat si discret.

Pentru un plus de catifelare, la oricare din detergentii Biopuro poti asocia balsamul pentru rufe din aceeasi gama. Este ideal pentru toate tipurile de haine (albe, colorate sau delicate), catifeleaza si permite o calcare mai usoara a tesuturilor, confera rufelor un parfum delicat, natural de iris si orhidee.

Produsele pentru spalarea rufelor Biopuro sunt hipoalergenice fiind ideale pentru persoanele sensibile, copii si adulti, dar si pentru persoanele preocupate de sanatatea lor si a familiei.

Setul Biopuro contine:

Detergent rufe albe si colorate 1 L
Detergent lana si casmir 1L
Detergent rufe negre 1L
Balsam de rufe 1L

Mai multe informatii despre produse gasiti AICI

vegan
on
Nou

Daca iti doresti o baie stralucitoare ca in reclame atunci ai nevoie de detergentul bio pentru baie Biopuro care elimina eficient murdaria (depunerile de calcer, urmele de sapun sau de pasta de dinti, petele de murdarie si apa).

In bucatarie te ajuta solutia degresanta Biopuro care elimina cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa lasand suprafetele stralucind de curatenie. In bucatarie un aliant de nadejde este si detergentul de vase care lasa vesela stralucitor de curata.

In plus, gama Purobio contine o solutie pentru curatarea geamurilor de praf, murdarie si amprente, detergenti ecologici pentru rufe albe, colorate, negre, balsam de rufe si detergent bio fara parfum pentru hainele bebelusilor si ale copiilor.

Detergenti ecologici, hipoalergenici, concentrati, fara chimicale nocive, pentru rufe impecabile si o casa perfect curata. Certificati ecologic de AIAB, Italia.

Produsele pentru ingrijirea casei si detergentii ecologici Biopuro nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .