Crema bio ten uscat cu acid hialuronic, 30ml - PuroBio

Crema bio ten uscat cu acid hialuronic, 30ml - PuroBio

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBCSK02  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 82,00 Lei
82,00 Lei cu TVA

Rasfata-ti tenul uscat cu crema PuroBIO for skin bogata in ingrediente hidratante (unt de cacao, unt de shea, ulei de cocos) si ingrediente antirid si antioxidante (acid hialuronic, extract de goji bio, extract de afine bio si AP3 complex).

Hidrateaza in profunzime, confera pielii elasticitate si luminozitate.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema bio pentru ten uscat, 30ml - PuroBIO for skin

Crema hidratanta creata special pentru nevoile tenului uscat, deshidratat. Hidrateaza, catifeleaza si confera pielii luminozitate.

Il mix de ingrediente nutritive (ulei de cocos, unt de shea, unt de cacao si unt de cupuacu) hidrateaza pielea si ii confera elasticitate.

Contine ingrediente cu proprietati antirid si antioxidante: acid hialuronic,  Ap3 complex, extract de goji bio, extract de afine bio.

Ap3 complex este un complex de polifenoli vegetali, cu proprietati antioxidante, care combate radicalii liberi responsabili de imbatranirea pielii.  Efectul antioxidant al acestui ingredient corespunde unui numar de 13 pahare de suc de portocale sau 5 pahare de suc de struguri negri.

Radicalii liberi sunt molecule instabile care contribuie la deteriorarea structurii celulare, accelerand astfel imbatranirea pielii. Gama de produse pentru ingrijirea tenului cu Ap3 complex PuroBIO intrerupe procesul de deteriorare si oxidare pastrand astfel sanatatea si aspectul pielii noastre.

Utilizare: se aplica o mica catitate pe tenul curatat cu spuma PuroBIO for skin si se maseaza delicat pana cand intra in piele. Se completeaza tratamentul cu serul si crema contur ochi din aceeasi gama.

IMPORTANT! A nu se pastra langa surse de caldura si lumina. A se pastra inchis cand nu se utilizeaza. A nu se arunca produsul in mediul inconjurator. A nu se utiliza pe zona contur ochi.

Ingrediente INCI:

aqua (water), cocos nucifera (coconut) oil*, glyceryl stearate citrate, propanediol, butyrospermum parkii (shea) butter*, theobroma cacao (cocoa) seed butter*, theobroma grandiflorum seed butter*, glycerin, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, sorbitan caprylate, hydrolyzed olive fruit*, vitis vinifera (grape) fruit extract*, sodium hyaluronate, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil, opuntia ficus-indica stem extract*, lycium barbarum fruit extract*, vaccinium myrtillus (myrtle) fruit extract*, benzyl alcohol, lecithin, xanthan gum, arginine, citric acid, parfum (fragrance), limonene, tocopherol, ascorbyl palmitate, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium dehydroacetate.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
Alege tipul de Ten
Ten Uscat
Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .