Ser ulei pentru ten uscat, matur, 15ml - PuroBio

Ser ulei pentru ten uscat, matur, 15ml - PuroBio

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBCSK06  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 97,00 Lei
97,00 Lei cu TVA

Serul pentru ten PuroBIO for skin hidrateaza intens pielea uscata si matura, revitalizeaza tenul, ii reda elasticitate si luminozitate, previne imbatranirea prematura.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ser bio pentru tenul uscat, matur, 15 ml - PuroBIO for skin

Ser pentru ten formulat cu AP3 complex, ingredient antioxidant si ingrediente nutritive (unturi si uleiuri naturale). Catifeleaza pielea, regenereaza, combate ridurile si previne aparitia acestora.

Serul actioneaza in profunzime si imbunatateste efectele cremei de fata care trebuie aplicata tot timpul dupa ser. Serul pentru ten PuroBIO for skin confera pielii elasticitate, luminozitate, si ii imbunatateste aspectul.

Pe langa AP3 complex, serul pentru tenul uscat, matur contine si extract de goji bio, extract de afine bio, acid hialuronic, acid mandelic, ulei de masline bio, ulei de cocos bio, ulei de babassu bio, unturi bio de shea, cupuacu si cacao.

Ap3 complex este un complex de polifenoli vegetali, cu proprietati antioxidante, care combate radicalii liberi responsabili de imbatranirea pielii.  Efectul antioxidant al acestui ingredient corespunde unui numar de 13 pahare de suc de portocale sau 5 pahare de suc de struguri negri.

Radicalii liberi sunt molecule instabile care contribuie la deteriorarea structurii celulare, accelerand astfel imbatranirea pielii. Gama de produse pentru ingrijirea tenului cu Ap3 complex PuroBIO intrerupe procesul de deteriorare si oxidare pastrand astfel sanatatea si aspectul pielii noastre.

Utilizare: se aplica o mica catitate (5 picaturi) pe tenul curatat cu spuma PuroBIO for skin si se maseaza delicat pana cand intra in piele. Se completeaza tratamentul cu crema pentru ten si crema contur ochi din aceeasi gama. Serul se aplica seara si se lasa sa actioneze pe perioada noptii impreuna cu crema potritiva tipului de ten. A se agita inainte de utilizare!

IMPORTANT! A nu se pastra langa surse de caldura si lumina. A se pastra inchis cand nu se utilizeaza. A nu se arunca produsul in mediul inconjurator. A nu se utiliza pe zona contur ochi.

Ingrediente INCI:

caprylic/capric triglyceride, polyglyceryl-3 polyricinoleate, olea europaea (olive) fruit oil*, cocos nucifera (coconut) oil*, orbignya oleifera seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, hydrolyzed olive fruit*, theobroma grandiflorum seed butter*, theobroma cacao (cocoa) seed butter*, sodium hyaluronate, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil, glycerin, vitis vinifera (grape) fruit extract*, opuntia ficus-indica stem extract*, prunus armeniaca (apricot) kernel extract, lycium barbarum fruit extract*, vaccinium myrtillus (myrtle) fruit extract*, tocopheryl acetate, parfum (fragrance), limonene, aqua (water), citric acid, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, potassium sorbate, tocopherol.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
Alege tipul de Ten
Ten Matur
Stock Limitat
on
Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .