Exfoliant pentru scalp cu matreata, 150ml -  Maternatura

Exfoliant pentru scalp cu matreata, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP32  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei cu TVA

Daca te confrunti cu matreata exfoliantul pentru scalp cu arbore de ceai este un produs inovator care contribuie la eliminarea matretii prin exfoliere. In plus purifica si permite oxigenarea parului.

Exfoliantul pentru scalp cu arbore de ceai Maternatura este secretul unui par frumos de la radacina.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Exfoliant pentru scalp cu arbore de ceai, 150ml - Maternatura

Exfoliantul cu arbore de ceai pentru scalp este un tratament natural ideal pentru a elimina matreata grasa si matreata uscata. Revigoreaza scalpul, elimina impuritatile si sebumul.

Exfoliantul este ideal in caz de matreata, pentru scalpul gras, uscat, chiar si pentru scalpul sensibil. Contine tensioactivi, emulsificatori si ingrediente care conditioneaza parul de origine vegetala cu proprietati restructurante, protectoare pentru un peeling delicat. Microsferele de porumb exfoliaza scalpul, piroctone olamina si extractul de apio au proprietati antibacteriene si impiedica profiferarea ciupercilor care cauzeaza matreata.

Exfoliantul pentru scalp Maternatura calmeaza si decongestioneaza pielea, regleaza secretia de sebum.

Mod de utilizare: masati produsul pe parul umed pana cand se formeaza o spuma delicata, dupa care clatiti bine. daca este nevoie repetati. Pentru un rezultat optim se recomanda utilizarea i mod constant. Ideal pentru uz zilnic si / sau spalari frecvente. Se poate folosi impreuna cu samponul potrivit tipului tau de par.


Exfoliantul cu arbore de ceai Maternatura face parte din Rutina Bio Beauty pentru scalpul cu matreata.


Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Prunus armeniaca (Apricot) seed powder, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Piroctone olamine, Melaleuca alternifolia (Teatree) leaf oil, Apium graveolens (Celery) seed extract, Eucalyptus globulus leaf oil, Glycyrrhiza glabra (Licorice) root extract (*), Mentha piperita (Peppermint) oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Laminaria japonica extract, Panthenol, Tocopherol, Iris florentina root extract, Iris pallida root extract (*), Echinacea angustifolia leaf extract (*), Hamamelis virginiana (Witch hazel) leaf extract (*),Spirulina maxima extract, Salix alba (Willow) leaf extract (*), Benzyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Lactic acid, Glycerin, Benzoic acid, Tocopheryl acetate, Dehydroacetic acid, Menthol, Limonene

vegan
on
Alege tipul de Par
Par Gras, Matreata
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .