Lotiune modelare bucle cu kiwi, 100ml - Biofficina Toscana

Lotiune modelare bucle cu kiwi, 100ml - Biofficina Toscana

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BF0138  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA

Bucle rasfatate si disciplinate cu lotiunea pentru modelarea buclelor cu kiwi de la Biofficina Toscana.

Lotiune naturala ideala pentru par cret, par ondulat, pentru definirea buclelor, dar si pentru revitalizarea lor intre spalari.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Lotiune modelare par cret, ondulat Biofficina Toscana, 100ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Lotiune modelare bucle leave-in pentru par cret, ondulat, cu extract de kiwi bio din Toscana, proteine vegetale, gel de aloe vera si unt de shea. Hidrateaza buclele fara a incarca parul si le defineste.

Contine extract de kiwi bogat in zaharuri si vitamina C, ape florale de rozmarin si salvie cu proprietati purificatoare, extracte de ovaz, nalba si coada calului cu proprietati emoliente si lenitive, gel de aloe vera care hidrateaza, protejeaza si disciplineaza parul, proteine vegetale care disciplineaza parul, unt de shea bogat in acizi grasi esentiali cu proprietati hidratante, nutritive si lenitive.

Parfumul fresh cu note fructate incanta simturile. NU CONTINE silicon, alcool, SLS, parabeni, derivate din petrol, coloranti sintetici, etc

Utilizare: se aplica pe parul umed, pe lungime, de jos in sus. Se poate folosi si pe parul uscat pentru revitalizarea / activarea buclelor.

Ingrediente: Aqua [Water], Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf water (*), Salvia officinalis (Sage) leaf water (*), Glycerin, Actinidia deliciosa fruit extract (kiwi)*, Aloe barbadensis leaf juice*, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Hydrolyzed soy protein, Panthenol, Equisetum arvense extract*, Avena sativa (Oat) bran extract*, Malva sylvestris (Mallow) flower/ leaf extract*, Hydroxyethylcellulose, Xanthan gum, Sodium dehydroacetate, Lactic acid, Ascorbic acid, Citrus aurantium amara (Bitter orange) fruit extract, Citrus reticulata (Tangerine) fruit extract, Citrus sinensis peel extract, Parfum [Fragrance], Sodium benzoate, Potassium sorbate, Phenethyl alcohol, Citric acid, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Benzyl salicylate, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalool.

*ingredient bio

                     

vegan
on
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Curly-Girl
on
Nou

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .