Gel oil demachiant cu extract de rosie , 100ml - Biofficina Toscana

Gel oil demachiant cu extract de rosie , 100ml - Biofficina Toscana

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BF0224  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 77,00 Lei
77,00 Lei cu TVA

Produs 2 in 1: gel demachiant si gel hidratant, pentru un ten perfect curat, hidratat si elastic. Curata in profunzime, inlatura machiajul si impuritatile daca se emulsioneaza cu apa.

Hidrateaza orice tip de ten daca se aplica pe tenul umed cu miscari circulare.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel ulei demachiant cu extract de rosie, 100ml – Biofficina Toscana

Un produs versatil care se poate folosi fie ca gel de curatare / demachiere ten fie ca gel hidratant pentru ten. Folosit ca gel de curatare, produsul curata tenul in profunzime, in mod delicat, lasand pielea hidratata si elastica. Nu lasa pielea uleioasa la atingere.  Contine ulei de floarea soarelui, ulei pretios de rosa moasqueta, extract de rosii si tensioactivi vegetali care au o actiune nutritiva, emolienta si de curatare.

Parfum cu note florale-fructate acceptat de organismul de certificare bio AIAB.

Utilizare: Se aplica pe pielea uscata sau umeda si se inlatura cu discheta sau se clateste cu apa. Pentru a avea efect nutritiv, gelul se poate masa pe pielea curata pana cand intra in piele (utilizat in acest mod, nu necesita clatire).

Gelul ulei cu extract de rosie Biofficina Toscana se poate folosi:

- ca demachiant: se aplica o mica cantitatea pe tenul uscat, se maseaza in mod delicat, dupa care se inlatura cu o discheta sau cu un prosop umed.

- ca gel de curatare: se aplica o mica cantitate pe pielea uscata sau umeda, se maseaza in mod delicat pana cand devine un lapte delicat, dupa care se clateste.

- produs de hidratare fara clatire: se aplica o mica cantitate pe pielea uscata sau putin umeda, dupa care se maseaza cu miscari circulare pana cand se absoarbe.

Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea impreuna cu celelalte produse antipoluare pentru ten Biofficina: crema contur ochi antipoluare, crema pentru ten antipoluare. Folosita impreuna cu celelalte produse antipoluare pentru ten, gelul are ca rezultat un ten mai compact si luminos.


Ingrediente active gel ulei demachiant cu extract de rosie Biofficina Toscana:

Liquepom® (extract obtinut din coaja de rosii): este un ingredient activ bogat in licopen, polifenoli vitamine, zaharuri, minerale si antioxidanti naturali. Are proprietati hidratante, antioxidante si protectoare. Protejeaza pielea de stresul oxidativ si de efectele nocive ale poluarii.

Ulei de floarea soarelui bio: bogat in acizi grasi neasturati, proteine, minerale si antioxidanti precum vitamina E.  Protejeaza, catifeleaza si regenereaza pielea.

Ulei de rosa mosqueta bio: bogat in acizi grasi, omega 3, omega 6 si vitamina A, protejeaza, hidrateaza si combate efectele negative pe care factorii externi il au asupra tenului.

Tensioactivi de origine vegetala: curata in profunzime, in mod delicat

Squalan: ingredient de origine vegetala cu proprietati hidratante, antioxidate si protectoare


Ingrediente: Caprylic/capric triglyceride, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Glycerin, C13-15 alkane, Squalane, Aqua [Water], Sucrose laurate, Parfum [Fragrance], Rosa moschata seed oil*, Solanum lycopersicum (Tomato) fruit extract*, Lecithin, Tocopherol, Citral, Geraniol, Coumarin, Limonene, Ascorbyl palmitate, Benzyl alcohol, Citric acid.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
Alege tipul de Ten
Toate tip. Ten
Nou

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .