Ulei de Lamaie, 10ml - Saimara
Ulei de Lamaie, 10ml - Saimara
  • -20%
Ulei de Lamaie, 10ml - Saimara
Ulei de Lamaie, 10ml - Saimara

Ulei de Lamaie, 10ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI017  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 35,00 Lei
35,00 Lei
28,00 Lei cu TVA

Folosit in aromaterapie pentru copii si adulti, uleiul esential dfe lamaie elimina negativitatea, nervozitatea si depresia
energizeaza si creeaza o stare de fericire.

Difuzat, uleiul de lamaie purifica si improspateaza aerul. 100% pur, obtinut din plante bio.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de lamaie

Uleiul esențial de lămâie crește puterea de concentrare, elimină gândurile negative, ajută la clarificarea ideilor, redă optimismul și buna dispoziție având efecte benefice pentru trup, minte și suflet.

Este minunat indiferent cum se folosește: difuzat în ambient, încorporat în cosmetice handmade, într-o baie parfumată sau într-un ulei purtător pentru masaj.

Aromaterapie cu lămâie – folosit în aromaterapie, uleiul esențial de lămâie are numeroase beneficii:

  • tonifiază pielea și îi conferă elasticitate
  • revigorează trupul și spiritul
  • alungă stările de anxietate și redă optimismul
  • crește capacitatea de concentrare a copiilor și adulților
  • echilibrează emoțiile și limpezește gândirea
  • ajută la susținerea funcționarii normale a sistemului imunitar.

Piele - uleiul esențial de lămâie, diluat într-un ulei purtător (ulei de bază), poate fi folosit pentru toate tipurile de ten (mixt, gras, ridat, lipsit de fermitate, acneic, etc). Tonifiază tenul, reglează secreția de sebum și atenuează ridurile fine. Netezește și conferă tenului luminozitate. Uleiul esențial pur de lămâie este aliatul ideal în caz de pete pigmentare.

Uleiul esențial natural de lămâie Saimara se poate adaugă și în șampon în caz de scalp seboreic, mătreață, păr gras.

Uleiul de lămâie se poate folosi pentru maximizarea efectelor masajului. Câteva picături în uleiul de masaj revigorează pielea ternă, lipsită de tonus și elasticitate, energizează și crează o stare de fericire și exuberanță. In plus, stimulează circulația sângelui îmbunătățind aspectul pielii afectată de celulită, și ajută la eliminarea toxinelor. Uleiul de lămâie amplifică efectul terapeutic al masajului. Este ideal pentru masajul de drenaj limfatic și masajul anticelulitic.

Folosit în difuzorul pentru aromaterapie, uleiul de lămâie face minuni pentru starea de spirit, dar și pentru aerul din locuință (îl purifică și împrospătează). Este o alternativa sănătoasă și 100% naturală la lumânările parfumate și odorizantele de cameră chimice din comerț.

Uleiuri compatibile: se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Morcov, Cedru Atlas, Citronella, Coriandru, Geraniu, Lavandă, Lemongrass, Lime, Neroli, Palmarosa, Rozmarin, Petitgrain, Santal și Vetiver.

Proprietăți terapeutice ulei esențial natural de lămâie: antiseboreic, antiseptic, antioxidant, antibacterian, astringent.

Aromă ulei de lămâie: are o aromă cu note de vârf fructate, de citrice, urmată de note proaspate, dulci-acrișoare, lamaioase.

Ulei esențial 100% natural. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Important de reținut! Alege să folosești doar uleiuri esențiale obținute din lămâi BIO. Pentru culturile de citrice se folosesc foarte multe pesticide. Uleiul esențial se obține din coaja de lămâie prin presare la rece, iar chimicalele din coaja se regăsesc în uleiul esențial. Uleiul de lămâie Saimara este BIO, obținut din fructe crescute în mod ecologic, fără chimicale.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale.

Detalii
Denumirea plantei in latina: Citrus limon
Familia botanica: Rutaceae
Cultura: organica
Tara de origine: Italia
Calitate: ulei esential pur 100% si natural
Kid Friendly: Da
Metoda de extractie: presare la rece
Partea plantei din care s-a obtinut uleiul: coaja fructului
Componente ale uleiului esential (alergeni): Limonene, Citral, Linalool, Geraniol
Ambalare: in recipient de sticla de 10 ml, de culoare bruna, prevazut cu picurator si capac cu filet.
Utilizare ulei esential de Lamaie

Piele - uleiul de lamaie, ca de altfel orice ulei esential, NU se aplica direct pe piele. Se foloseste doar in combinatie cu un ulei purtator (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului in siguranta cititi ghid diluare uleiuri esentiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esentiale si se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evapora uleiul esential folosind doar apa, fara a folosi caldura. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteza proprietatile terapeutice ale uleiului si este ideal pentru spatii micii si medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esential in particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esential, si este ideal pentru spatiile mari.

Ingredient pentru cosmetice handmade - datorita parfumului si proprietatilor sale, lamaie se poate folosi ca ingredient si in cosmeticele handmade: parfumuri, deodorante, uleiuri de masaj, produse pentru ingrijirea tenului si corpului, pentru parfumarea sapunurilor naturale, si pentru parfumarea incaperilor prin realizarea de odorizante de camera naturale care improspateaza aerul si incanta simturile.

Pastrare & Precautii
A se pastra intr-un loc racoros, departe de surse de caldura si lumina.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se pastra in ambalajul original cu capacul inchis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esential se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregatire in aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esentiale sunt doar pentru uz extern si niciodata in forma pura (se dilueaza in uleiuri purtatoare - vezi ghid diluare uleiuri esentiale).
A nu se utiliza de femeile insarcinate, care alapteaza si de cei care se afla sub supraveghere medicala fara a se consulta un specialist.
A nu se utiliza in caz de alergii sau sensibilitati cunoscute.
A se opri imediat utilizarea in caz de reactii adverse.
Difuzarea uleiurilor esentiale se face cu precautie in preajma animalelor de companie.
A nu se devarsa in mediul acvatic.
Uleiurile esentiale de citrice sunt fotosensibilizante si nu se utilizeaza inainte de expunerea la soare.

Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară ca aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Citrica
Fructata
Emotional
Energie
Optimism
Purificare
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .