Ulei de Pin, 10ml - Saimara
Ulei de Pin, 10ml - Saimara
Ulei de Pin, 10ml - Saimara
Ulei de Pin, 10ml - Saimara

Ulei de Pin, 10ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI027  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 48,00 Lei
48,00 Lei cu TVA

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de pin elimina gandurile si energiile negative, oferă confort in perioadele de surmenaj sau stres, crește nivelul de energie si sustine organismului.

Uleiul de pin pentru aromaterapie copii si adulti. 100% pur, fara adaos de parfum sintetic

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de Pin
Uleiul esențial de pin, obținut prin distilarea la abur a acelor, are o multitudine de proprietăți curative, și din punct de vedere energetic, oferă un sentiment de înrădăcinare.
Beneficiile uleiului esențial de pin sunt atribuite proprietăților sale analgezice, antibacteriene, antifugice, decongestive, antiseptice, decongestive, expectorante, energizante, și desigur aromatice.

Uleiul de Pin oferă sprijin important pentru:

sistemul nervos - uleiul de pin aduce beneficii și pe plan psihic, mental și emoţional: eliberează mintea de gândurile negative, elimină energiile negative din locuință, de la birou sau din mașină, îmbunătățește capacitatea de concentrare, susține pacea interioară și starea de bine, atrage vibrații pozitive, combate oboseala, energizează, conferă claritate și încredere.

Difuzat împreună cu uleiul de geraniu, chiparos sau tămâie oferă confort în perioadele de surmenaj sau stres, crește nivelul de energie și susține sănătatea organismului.

sistemul imunitar – datorită proprietăţilor sale antispetice, decongestive şi expectorante, uleiul esenţial de pin este un aliat de nădejde pentru sezonul rece când răceală și gripă amenință la fiecare pas. Este un antiseptic pulmonar și oferă sprijin sistemului respirator in caz de bronșită, rinită, sinuzită, tuse, dureri de gât, răceala, gripă, viroze respiratorii. Sprijină organismul și în perioadele de alergii.

sistem osos și muscular – datorită proprietăților sale analgezice, uleiul esențial de pin calmează durerile articulare, artritice, reumatice și pe cele musculare. Diluand intr-un ulei purtator uleiul de pin si geraniu sau de pin si piper negru se obtine un bun ulei de masaj antiinflamator. Recomandat pentru masaj inainte de a face sport deoarece incalzeste zona.

Aroma uleiului esențial de pin curăță casa, biroul și mașina de energiile negative și ridică nivelul vibrațional.

Datorită parfumului sau proaspăt, uleiul de pin este este utilizat ca ingredient în multe produse de curățenie, parfumuri de cameră, detergenți, soluții de curățat, dar și în produse cosmetice și repelente.

Uleiul de Pin poate fi folosit în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor.

Aroma: are o aromă balsamică, proaspătă, balsamică, cu acea notă caracteristică coniferelor.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Pin: antibacteriene (datorita conținutului ridicat de monoterpene), antifungice (eficient împotrivă candidozei datorita conținutului ridicat decarvacrol, thymol și a-pinene), antiseptice, analgezice (dureri musculare și articulare), antivirale (remediu natural în caz de viroze), decongestive (eliberează tractul respirator), expectorante (susține aparatul respirator inclusiv în caz de bronșită și sinuzită).

Uleiuri compatibile: uleiul de Pin se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Piper Negru, Salvie, Ienupăr, Eucalipt Citriodora, Chiparos, Geraniu, Citronella, Grapefruit, Oregano, Rozmarin, Tămâie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Pinus sylvestris
Familia botanică: Pinaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Bulgaria
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: ace
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Pin

Piele – uleiul de Pin, că de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Balsamica
Lemnoasa
Pamantoasa
Emotional
Claritate
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antifungic
Antiseptic
Antiviral
Decongestiv
Expectorant
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .