Ulei facial Amla Shine, 30ml - Saimara
Ulei facial Amla Shine, 30ml - Saimara
Ulei facial Amla Shine, 30ml - Saimara
Ulei facial Amla Shine, 30ml - Saimara

Ulei facial Amla Shine, 30ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI044  |  

Stoc epuizat
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA

Uleiul Amla Shine, cu amla si turmeric (curcuma) are efect de albire și uniformizare, hidrateaza si revitalizeaza, reda luminozitate si elasticitate pielii.

100% natural.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei Amla Shine cu efect de albire

Descoperă secretul luminozității cu Amla Shine, ulei elixir de înfrumusețare ce hidratează, catifelează și conferă un aspect radiant tenului.

Uleiul Amla Shine este un ulei pentru ten 100% natural cu efect de albire, uniformizare și revitalizare. Ideal pentru toate tipurile de ten.

Amla Shine, îmbogățit cu extract de amla și turmeric, reduce aspectul liniilor fine și nuanța neuniformă a tenului.

Extractul de amla, bogat în vitamina C, vitaminizează tenul, îi conferă elasticitate, fermitate și luminozitate. Extractul de turmeric încetinește procesul de îmbătrânire, reduce liniile fine și îmbunătățește elasticitatea pielii. În plus, turmericul are efect de depigmentare fiind ideal pentru pielea afectată de pigmentare neuniformă.

Uleiul de floarea soarelui, bogat în acid oleic, este un ulei hrănitor ce oferă pielii îngrijirea de care are nevoie. Extractul de aloe, bogat în vitamine și minerale, hidratează, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce roșeața și protejează pielea de efectele nocive ale mediului înconjurător.

Uleiul Amla Shine se absoarbe rapid. Lasă pielea catifelată, hidratată, radiantă și cu o culoare uniformă.

Detalii

Mod de utilizare: se aplică prin masaj dimineața și seara pe pielea umedă, curată.

Depozitare: A se depozita în spatii uscate la temperaturi sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: helianthus annuus seed oil (floarea soarelui), curcuma longa root extract (turmeric), aloe barbadensis leaf extract (aloe vera), emblica officinalis fruit extract (amla).

natural
on
pur
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .