Nebulizator aromaterapie Zandra

Nebulizator aromaterapie Zandra

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI058  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 439,00 Lei
439,00 Lei cu TVA
  • Zandra este un nebulizator pentru uleiuri esențiale, un difuzor fară apă pentru aromaterapie
  • Nebulizatorul de uleiuri esențiale este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri prin nebulizare de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Nebulizator aromaterapie Zandra

Nebulizator uleiuri esențiale, difuzor fară apă aromaterapie

Nebulizatorul de uleiuri esențiale este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice.

Creat din lemn și sticlă, nebulizatorul Zandra ajută la îmbunătățirea stării de spirit, a sănătății și calității somnului. Difuzează moleculele de ulei esențial fară să folosească apă sau căldură. În acest mod proprietățile terapeutice ale uleiurilor sunt păstrate integral. Moleculele de ulei esențial fiind mai ușoare decât cele combinate cu apă vor plutii în aer pentru un timp mai îndelungat.

Nebulizatorul pulverizează în aer doar ulei esențial, și din acest motiv este considerat de aromaterapeuti cel mai eficient pentru inhalarea uleiurilor esențiale.

Nebulizatorul este indicat pentru difuzarea uleiurilor esențiale în spații mari. Nu are recipient pentru apă și deci nu produce abur. Uleiurile esențiale se folosesc în formă pură, nediluată.

Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul nebulizator Zandra:

Energie: Portocale, Grapefruit, Lămâie, Mentă, Piper Negru, Cedru

Wellness: Eucalipt Radiata, Eucalipt Citriodora, Eucalipr Radiata, Chiparos, Maghiran, Ghimbir, Tămâie, Bucuioc, Cimbru, Arbore de ceai, Piper Negru, Mentă, Rozmarin, Bergamotă, Ravintsara

Relaxare: Lavandă, Grapefruit, Bergamotă, Litsea Cubeba, Geraniu, Mandarină, Tămâie

Bună dispoziție: Chiparos, Portocale, Maghiran, Geranium, Mandarină Roșie, Ylang Ylang, Bergamotă, Salvie, Lavandă

Respirație Ușoară: Arbore de Ceai (Tea Tree), Mentă, Busuioc, Eucalipt, Cedru Atlas

Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .