• -20%
Gel activator bucle cu miere, 100ml - Maternatura

Gel activator bucle cu miere, 100ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP51  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei
63,20 Lei cu TVA

Gelul activator Maternatura defineste forma buclelor, asigura o fixare de durata. Nu incarca parul, nu contine sulfati, silicon, uleiuri minerale fiind aprobat pentru metoda Curly Girl.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel de par pentru activarea buclelor Maternatura, 100ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Gel de par fara alcool pentru stilizarea parului cret, ondulat. Hidrateaza, defineste buclele si asigura o fixare medie-puternica. Este un gel coafant cu efect de par umed.

Gelul activator cu miere Maternatura este ideal pentru par cret, par ondulat si pentru par indisciplinat. Este ideal pentru toate tipurile de par: uscat, gras, subtire, vopsit. Gelul activator bucle este un gel Curly Girl Approved.

Gelul activator contine ingrediente pretioase (miere, extract de aloe, nalba, urzica si musetel) care hranesc si protejeaza parul fragil. Creeaza o pelicula in jurul firului de par care ofera sustinere si elasticitate buclelor.

Gelul activator cu miere revitalizeaza buclele atunci cand acestea tind sa-si piarda forma.

Utilizare Gel activator bucle Maternatura: Se aplica pe parul ud (se aplica de la radacina pana la varfuri si se aduna buclele in pumn de la varfuri spre radacina) sau pe parul uscat cand se doreste revitalizarea buclelor intre spalari.

Sfaturi:

- inainte de utilizarea gelului se recomanda utilizarea unui produs leave-in hidratant.
- pentru par cret: se recomanda utilizarea impreuna cu crema hidratanta cu seminte de in pentru definirea buclelor Maternatura
- pentru par ondulat: se recomanda utilizarea impreuna cu crema pentru definirea buclelor cu flori de portocale Maternatura



Ingrediente Gel activator bucle cu miere Maternatura: Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Mel/Honey (*),Aloe barbadensis leaf juice (*),Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*),Althaea officinalis root extract (*),Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*),Xanthan gum, Polyglyceryl-6 oleate, Caprylyl/capryl glucoside, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Citric acid, Glyceryl caprylate, Sodium cocoyl glutamate, Tetrasodium glutamate diacetate, Parfum [Fragrance], Sodium surfactin


*ingredient bio

Nickel Tested
on
Alege tipul de Par
Par cret
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .