Pasta de dinti cu carbune pentru albire dinti, 100ml - Avril

Pasta de dinti cu carbune pentru albire dinti, 100ml - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV947  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 25,00 Lei
25,00 Lei cu TVA

Pasta de dinti naturala, fara fluor, cu carbune pentru o curatare eficienta a dintilor. Are efect de albire, improspateaza respiratia si curata in profunzime fara sa afecteze smaltul dintilor.

Este un produs Vegan si are o aroma naturala delicata de menta.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta de dinti cu carbune pentru albirea dintilor Avril, 100ml

Pasta de dinti cu carbune Avril are ca efect albirea dintilor intr-un mod natural, fara sa afecteze smaltul dintilor. Curata in profunzime, elimina mirosurile neplacute, are un efect de albire si o formula naturala. Nu contine fluor.

Utilizare: Aplicati pasta pe periuta de dinti uda, periati dintii 2-3 minute, dupa care clatiti. Recomandat a se utiliza de 3 ori pe zi, dupa fiecare masa. A nu inghiti. A nu se folosi de copiii sub 7 ani.

Ingrediente Pasta de dinti cu carbune Avril: Sorbitol, aqua, mentha piperita leaf water*, hydrated silica, aloe barbadensis leaf juice*, lauryl glucoside, xanthan gum, aroma, charcoal powder, bentonite, sodium benzoate, stevia rebaudiana extract, glycerin, citric acid, potassium sorbate, echinacea purpurea extract, limonene.

*ingredient bio

99% ingrediente de origine naturala

22% ingrediente bio

vegan
on
Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .