Rimel Negru efect curbare Swipe-up  – PuroBIO
Rimel Negru efect curbare Swipe-up, PuroBIO
Rimel Negru efect curbare Swipe-up  PuroBIO
  • -30%
Rimel Negru efect curbare Swipe-up  – PuroBIO
Rimel Negru efect curbare Swipe-up, PuroBIO
Rimel Negru efect curbare Swipe-up  PuroBIO

Rimel Negru efect curbare Swipe-up – PuroBIO

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBC215  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 55,00 Lei
55,00 Lei
38,50 Lei cu TVA
  • rimel cu efect de curbare si finisaj ultra negru
  • imbunatateste aspectul genelor si confera intensitate privirii
  • ofera o forma perfecta, de la radacini la varfuri

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Rimel Negru efect curbare Swipe-up  – PuroBIO

Rimel bio, cu efect de curbare, cu o formula cremoasa ce confera intensitate privirii. Uleiul de jojoba intareste genele, apa florala de albastrele hidrateaza, extractul de trandafir francez si uleiul de trandafir de Damasc au proprietati antioxidante, ceara confera fermitate, volum si permite arcuirea genelor. 

Nuanta: Negru

Ambalajul este realizat din 75% material reciclat.

Utilizare: se aplica de la radacina pana la varfuri. Pentru o culoare mai intensa se recomanda 2 aplicari. PAO – 6 luni de la deschidere.

A se pastra departe de surse de caldura si lumina. A se pastra inchis intre utilizari, A nu se arunca recipientul in mediul inconjurator. A se evita contactul direct cu ochii si mucoasele. A nu se utiliza in caz de infectii oculare. A nu se lasa la indemana copiilor. Uz personal. Mascara contine urme de nichel care pot genera o sensibilizare in cazul persoanelor predispuse. 

Ingrediente: Aqua (Water), CI 77499 (Iron Oxides), Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax)*, Stearic Acid, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Pullulan, Centaurea Cyanus Flower Water*, Glyceryl Caprylate, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Rosa Gallica Flower Extract, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Galactoarabinan, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Rosa Damascena Flower Oil.

*ingredient bio

vegan
on
bio
on

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .