• Set
Set 3 uleiuri esentiale Somn Usor - Saimara

Set 3 uleiuri esentiale Somn Usor - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
FED_SMARASET01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 113,00 Lei
113,00 Lei cu TVA
  • linistesc mintea si il aduc pe mos Ene pe la gene
  • prelungesc durata somnului
  • contribuie la un somn odihnitor, de buna calitate

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set uleiuri esentiale Somn Usor – Saimara

Nu este nimic mai bun decat un somn odihnitor. Este bun pentru sistemul imunitar, pentru sanatatea mintala, pentru performanta in activitatile de peste zi si pentru o senzatie generala de bine.

Mai mult de o treime din populatia Romaniei prezinta tulburari de somn…….

Stresul este principalul vinovat de tulburarile tot mai frecvente de somn. Preocuparile legate de sanatate, familie, loc de munca, scoala si finante sunt cele care tin mintea activa noapte si alunga somnul.

Dificultatea de a adormi, somnul intrerupt sau neodihnitor afecteaza performanta generala si vine la pachet cu un nivel scazut de energie si o stare de spirit negativa.  

Uleiurile esentiale sunt o alternativa sigura si naturala la somnifere si suplimentele alimentare sintetice pentru somn.  Linistesc mintea, il aduc pe mos Ene pe la gene, prelungesc durata somnului si contribuie la un somn odihnitor.

Setul Somn Usor contine 3 uleiuri esentiale care te ajuta sa te relaxezi si sa adormi cu usurinta:

Serenitate
Uleiurile esentiale de Lavanda Burnati, Petitgrain si Mandarina din sinergia Serenitate elimina  stresul, blocajele emotionale care dezechilibreaza trupul, mintea si spiritul, si ajuta la redobandirea serenitatii.
Cu Serenitate calmul si echilibrul este redobandit, iar somnul este linistit si odihnitor.

Portocala
O alternativa populara la lavanda, este uleiul esential de portocala, care alunga starile de anxietate, stres, depresie si ajuta copii si adultii sa se bucure de un somn linistit.

Ho Wood
Alunga nervozitatea si gandurile negative, induce o stare de pace si liniste atat copiilor, cat si adultilor, si o stare de relaxare profunda a corpului si mintii.

Toate uleiurile din set sunt Kid Friendly, ceea ce inseamna ca sunt sigure si pentru copii.  


Utilizare: Uleiurile se pot folosi singure sau impreuna.

Difuzor: difuzeaza in incapere 4-6 picaturi de ulei esential/uleiuri esentiale cu jumatate de ora inainte de a merge la culcare.

Baie: dilueaza 4 picaturi de ulei esential intr-o lingurita de ulei purtator si adauga in apa din vana ca sa ajute cu relaxarea.

Masaj: nu este nimic mai relaxant decat un masaj inainte de a merge la culcare. Prepara-ti un ulei de masaj relaxant diluand cateva picaturi de ulei esential/uleiuri esentiale intr-un ulei purtator.

Perna: pune o picatura de ulei esential pe perina inainte de culcare.


Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .