Crema styling par, 50ml - Maternatura
Crema styling par - Maternatura
Crema styling par, Maternatura
  • -20%
Crema styling par, 50ml - Maternatura
Crema styling par - Maternatura
Crema styling par, Maternatura

Crema styling par, 50ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP73  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei
63,20 Lei cu TVA
  • crema styling pentru coafarea si definirea buclelor
  • confera buclelor fermitate si elasticitate
  • are un grad mediu de fixare

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema styling par Maternatura, 50ml

Crema pentru styling este produsul perfect pentru a da volum si o forma onduleurilor si pentru a crea bucle in cazul unui par drept. Ofera parului cret, ondulat echilibrul ideal de fermitate și elasticitate. 

Folosind crema impreuna cu un ondulator, placa sau perie si uscator de par poti obtine acasa, fara prea mare efort, buclele de la salon

Crema pentru styling ofera buclelor existente control, definire, elasiticitate si suplete, si transforma parul drept in bucle de lunga durata. 

Se poate folosi pe: 

parul umed: cu ajutorul periei se distribuie produsul pe toata lungimea parului si se coafeaza buclele cu ajutorul uscatorului de par

parul uscat: se aplica pe lungimea parului si se foloseste placa de indreptat sau ondulatorul pentru a coafa buclele

Este un produs de styling care, atunci cand este folosit pe parul umed dupa samponare, contribuie la fixarea buclelor. Aplicat in mai multe straturi, crema are un grad mai ridicat de fixare al buclelor. Nu incarca parul. 

Crema de styling Maternatura este ideala pentru: par rebel, par poros, par care absoarbe umiditatea din aer, par fara forma, par drept (pentru coafarea buclelor).

Beneficii Crema fixare si coafare bucle cu nuci de macadamia

• permite obtinerea unor bucle definite, rezistente la umiditate si confera Faciliteaza coafarea contrastand efectul de incretire si efectul antistatic. Rezistent la umezeala.

confera buclelor coafate si naturale control, definire, elasticitate si fixare

nu confera parului un aspect umed

• fixeaza buclele obtinute prin coafare, dar si buclele naturale ale parului

• confera buclelor o fixare medie, de lunga durata

• hidrateaza si confera parului stralucire.

Ingrediente Crema styling par:  Aqua [Water] (Eau), Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Ethylhexyl palmitate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Cetearyl glucoside, Myristyl myristate, Sodium polyitaconate, Macadamia ternifolia seed oil, Orbignya oleifera seed oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Iris pallida root extract (*), Avena sativa (Oat) bran extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Soy amino acids, Wheat amino acids, Arginine HCl, Serine, Threonine, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Propanediol, Xanthan gum, Phenethyl alcohol, Sodium benzoate, Undecyl alcohol, Glycerin, Lactic acid, Benzyl salicylate, Panthenol, Limonene, Tocopherol, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalool, Coumarin.

bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .