Ceara epilat liposolubila roll-on – Bio Essenze
Ceara epilat liposolubila roll-on, 100ml – Bio Essenze
Ceara epilat liposolubila roll-on – Bio Essenze
Ceara epilat liposolubila roll-on, 100ml – Bio Essenze

Ceara epilat liposolubila roll-on, 100ml – Bio Essenze

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Bio Essenze   |  
BESS23  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 27,00 Lei
27,00 Lei cu TVA
  • indeparteaza eficient firele de par fara a irita pielea
  • ceara de epilat delicata cu pielea, nu inroseste pielea
  • ideala pentru toate tipurile de piele

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ceara epilat liposolubila roll-on Bio Essenze, 100ml

Ceara de epilat liposolubila Bio Essenze este ideala pentru toate tipurile de piele. Ceara depilatoare are o formula pe baza de uleiuri bio (rodie, camellia, alune, si floarea soarelui), cu proprietati hidratante si lenitive. Nu inroseste si nu irita pielea. 

Utilizare ceara de epilat roll-on Bio Essenze: se incalzeste 20-30min in incalzitorul electric de ceara roll-on Bio Essenze, se aplica pe pielea curata si uscata in directia de crestere a parului pe minim 15/20cm, se aplica banda pentru epilat si se indeparteaza cu miscari rapide in sens invers, cateva secunde mai tarziu. Ceara poate fi folosita pentru toate tipurile de piele.

Precautii: A nu se aplica ceara pe pielea iritata, crapata, cu acnee sau cosuri, pe alunite, varice, arsuri solare, piele cu fragilitate capilara, etc. A nu se aplica pe zona epilata, in urmatoarele 24h, deodorant, parfum sau lotiuni pe baza de alcool. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact consultati un medic. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se lasa langa surse de caldura. A nu se utiliza de persoane in varsta sau diabetice. A se conserva in spatii fara umiditate si cu o temperatura de 25°. 

In cazul in care se foloseste pentru prima data, se recomanda efectuarea unui test pe o portiune mica de piele si sa se astepte 24h inainte de a o aplica pe toata zona de epilat. 

Ingrediente ceara de epilat liposolubila Bio Essenze: Glyceryn Rosinade, Arachis Hypogaea Oil (Arachis Hypogaea (Peanut) Oil), Cera Alba (Beeswax), Copernicia Cenfera Cera (Copernicia Confera (Carnauba) Wax), Punica Granatum Seed Oil,* Camelia Oleifera Seed Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil).

* ingredient bio

BioEssenze este un brad Italian de perii pentru par, periute de dinti cu maner din bambus si bureti din konjac pentru curatarea si exfoliarea tenului

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .