• Set
Set 3 saruri de baie cu sare epsom,...

Set 3 saruri de baie cu sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya, 3x300gr - Sattva

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
FED_SATT02  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 147,00 Lei
147,00 Lei cu TVA
  • combat stresul si contribuie la obtinerea unui echilibru interior
  • regleaza nivelul de energie si starea de spirit
  • 3 saruri de baie cu sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set sare de baie cu sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya -  Sattva Ayurveda, 3x300gr

Set de 3 saruri de baie cu sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya si uleiuri esentiale pentru o senzatie de echilibru, liniste, si pentru reglarea energiei si a starii de spirit.

Setul contine:

1. Sare de baie Stress Less – combate stresul si contribuie la obtinerea unui echilibru interior. Lavanda combate insomnia, tamaia ajuta la dobandirea starii de meditatie, iar uleiul de geraniu favorizeaza instalarea unei stari de liniste. Este rasfatul ideal dupa o zi agitata.

2. Sare de baie Energize & Recharge – este aliatul de nadejde atunci cand simti ca bateriile te lasa. Este rasfatul ideal dupa o zi obositoare pentru a-ti reincarca bateriile. Energizeaza intreg organismul, elimina toxinele si impuritatile, curata porii si stimuleaza regenerarea pielii.

3. Sare de baie Jungle Bloom - o baie cu aceasta sare de baie este un adevarat ritual terapeutic pentru minte-trup-suflet. Creste nivelul de energie, reduce iritabilitatea si stresul, stimuleaza simturile.

Toate cele 3 saruri de baie contribuie la sanatatea pielii elimanand toxinele si curatand porii. Lasa pielea neteda, catifelata si ii confera minerale benefice pentru propria sanatate.

Ingrediente Sare de Baie Stress Less: Magnesium Sulfate (sare epsom), Maris Sel (sare de mare), Sodium Chloride (sare roz de Himalaya), Helianthus Annuus Seed Oil (ulei de floarea soarelui), Vitis Vinifera Seed oil (ulei din samburi de struguri), Zea Mays Starch (amidon de porumb), Precipitated Silica, Lavandula Augustifolia Oil (ulei de lavanda), Pelargonium Graveolens Flower Oil (ulei de geraniu), Boswellia Serrata Oil  (ulei de tamaie), Moringa Leaf Extract (extract de moringa), Curcuma Longa Root Extract (extract de turmeric), Bixa Orellana Seed Extract (extract din seminte de annatto).

Ingrediente Sare de Baie Jungle Bloom: Magnesium Sulfate (sare epsom), Maris Sel (sare de mare), Sodium Chloride (sare roz de Himalaya), Helianthus Annuus Seed Oil (ulei de floarea soarelui), Vitis Vinifera Seed oil (ulei din samburi de struguri), Zea Mays Starch (amidon de porumb), Precipitated Silica, Citrus Dendrobium Kingianum Flower Oil (ulei de orhidee),  Polianthes Tuberosa Flower Oil  (ulei de tuberoza), Passiflora Edulis Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract (extract de turmeric).

Ingrediente Sare de Baie Energize & Recharge: Magnesium Sulfate (sare epsom), Maris Sel (sare de mare), Sodium Chloride (sare roz de Himalaya), Helianthus Annuus Seed Oil (ulei de floarea soarelui), Vitis Vinifera Seed oil (ulei din samburi de struguri), Zea Mays Starch (amidon de porumb), Precipitated Silica, Pelargonium Graveolens Flower Oil (ulei de geraniu), Citrus Aurantium Amara Flower Oil (ulei de bergamota), Chamomilla Recutita Flower Extract (extract de musetel), Curcuma Longa Root Extract (extract de turmeric), Bixa Orellana Seed Extract (extract din seminte de annatto).

natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .