• -20%
  • Nou
Spray cu sclipici pentru ten si corp, 100ml – Biofficina

Spray cu sclipici pentru ten si corp, 100ml – Biofficina

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BF0099  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 109,00 Lei
109,00 Lei
87,20 Lei cu TVA
  • spray cu sclipici pentru fata si corp
  • revigoreaza, hidrateaza si calmeaza pielea
  • particulele stralucitoare pun in evidenta bronzul

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Spray cu sclipici pentru fata si corp Biofficina Toscana, 100ml

Spray-ul cu sclipici Biofficina toscana are o textura delicata, deloc unsuroasa, si poate fi folosit atat pe fata cat si pe corp. Revigoreaza, hidrateaza si calmeaza pielea. Extractele de imortele, mullein, ovaz si sucul de aloe vera din spray-ul cu particule stralucitoare au efecte lenitive si hidratante.

Spray-ul contine mica care confera pielii stralucire. Aplicat dupa expunerea la soare, spray-ul cu sclipici pune in evidenta bronzul. Are textura apoasa! Nu contine uleiuri.

Spray cu sclipici pentru fata si corp Biofficina Toscana contine:

Extract de imortele - fitocomplexul contine flavonoide, fitosteroli, taninuri si ulei esential si are proprietati astringente, protectoare, reparatoare si dermopurificatoare.

Extract de Mullein - bogat in mucilagii, contine flavonoide, polifenoli, saponine si glucozide, are puternice proprietati calmante, antiinflamatoare si emoliente. Este o planta mediteraneana a carei floare galbena atrage si reflecta razele soarelui; numele sau in limba greaca inseamna "a straluci".

Extract derivat din ovaz: are proprietati calmante, linistitoare si hranitoare si minimizeaza roseata pielii.

Suc de aloe vera bio: protejeaza, repara si regenereaza pielea.

Mentol: are proprietati racoritoare si decongestionante.

Utilizare: se aplica pe fata si corp, pe pielea umeda sau uscata,  si se maseaza delicat pana cand intra in piele. Ideal pentru a fi folosit in zilele calduroase, in calatorii, pe plaja sau dupa dus, ca un aftersun hidratant. A se agita inainte de utilizare.

Atentionari! Uz extern! A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact a se clati cu apa din abundenta. A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si umbrit, departe de surse de caldura.

Ingrediente: Aqua, Polyglyceryl-4 laurate, Polyglyceryl-6 laurate, Sorbitan caprylate, Aloe barbadensis leaf juice*, Benzyl alcohol, Glycolipids, Dicaprylyl ether, Glycerin, Parfum, Menthol, Mica, Calcium sodium borosilicate, CI 77891, Sodium benzoate, Silica, Maltodextrin, Citric acid, Dehydroacetic acid, Avena sativa bran extract, CI 77491, Phenoxyethanol, Helichrysum italicum flower extract*, Verbascum thapsus extract*, Tin oxide, Benzoic acid, Potassium sorbate, Ethylhexylglycerin.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
natural
on

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .