Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura
  • Nou
Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura

Sampon nuantator Rosu Karkade, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNT02  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA
  • sampon nuantator rosu pentru par roscat natural sau vopsit
  • readuce la viata nuantele care si-au pierdut din intensitate
  • catifeleaza parul si ii ofera luciu

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon nuantator Rosu Karkade Maternatura, 250ml

Sampon nuantator pentru reimprospatarea reflexelor rosiatice pe parul natural sau vopsit roscat. Readuce la viata nuantele care si-au pierdut din intensitate, intensifica culoarea intre vopsiri, revitalizeaza culorile terne si confera parului luciu.

Samponul nuantator poate fi folosit si de persoanele care au reflexe galben-portocalii pe par si doresc sa redescopere nuantele de cupru sau rosu intens.

Samponul contine extracte de cirese, hibiscus, goji si mei si pigment rosu pentru revitalizarea parului roscat. Confera parului luciu si-l catifeleaza.

Samponul nuantator Rosu Karkade este recomandat pentru:
  • par roscat natural
  • par vopsit roscat, chimic sau cu henna
  • cine doreste sa revitalizeze culoarea parului
  • cine doreste sa neutralizeze reflexele galben-portocalii


Colectia de sampoane nuantatoare Maternatura contine 4 sampoane in culori diferite, de la blond la saten inchis, concepute pentru a reimprospata si personaliza culoarea parului natural sau vopsit si pentru a imbunatati aspectul parului.

Utilizare: se aplica o mica cantitate de sampon pe parul umed, se maseaza pana cand face spuma, se lasa sa actioneze timp de cateva minute, dupa care se clateste. Daca este nevoie se poate face si o a doua samponare. Ideal pentru uz frecvent. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea impreuna cu masca nuantatoare Rosu Cireasa din aceeasi gama Maternatura.

Atentionari! Pentru folosirea samponului nuantator se recomanda utilizarea manusilor. Se recomanda spalarea mainilor dupa utilizare. Nu nuanteaza firele albe. Reflexele care se obtin sunt temporare.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-betaine, Coco-glucoside, Hibiscus sabdariffa flower extract (*), Prunus cerasus stalk extract, Lycium barbarum fruit extract (*), Panicum miliaceum (Millet) seed extract (*), Cocamidopropyl betaine, Glyceryl oleate, Sodium benzoate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Basic red 76,Basic blue 99, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Glycerin, Panthenol, Lactic acid, Parfum [Fragrance].

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
natural
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .