• -20%
Gel curatare ten cu nutgrass, 120 ml - Soultree

Gel curatare ten cu nutgrass, 120 ml - Soultree

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Soultree   |  
ST11  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei
55,20 Lei cu TVA

Ten gras, mixt, acneic? Alege gelul pentru curatarea si demachierea tenului de la Soultree, bogat in plante ayurvedice: extractul de neem purifica si indeparteaza bacteriile vinovate de aparitia acneei si a cosurilor, nutgrass regleaza secretia de sebum, musetelul calmeaza pielea, curata porii, turmericul combate eficient acneea si cosurile.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel curatare ten mixt, gras, acneic cu nutgrass Soultree, 120ml

Contine musetel cules manual din padurile din Ranikhet, nutgass (planta ayurvedica ce regleaza secretia de sebum) si ulei esential de mandarine, ce ii confera un parfum delicat de citrice.

Curata eficient si controleaza secretia de sebum. Datorita proprietatilor antimicrobiene, turmericul si neem-ul mentin pielea curata, ii confera stralucire si previn aparitia cosurilor si a acneei. Imbunatateste vizibil textura tenului afectat de acnee.

Gelul cu nutgrass Soultree se poate folosi pentru curatarea tenului dar si pentru demachierea acestuia.

Ingrediente active: turmeric, musetel, lodhra, neem, nagarmotha (nutgrass), ulei de mandarine

Utilizare: se aplica pe piela umeda, se maseaza delicat cu miscari in sus dupa care se clateste cu apa. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi. 

Ingrediente INCI: Aqua, Lauryl glucoside, Capryl/caprylyl glucoside, Curcuma longa (turmeric) extract*, Glycerin, Matricaria recutita (chamomile) flower extract, Symplocos racemosa (lodhara) bark extract*, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Sodium gluconate, Azadirachta indica (neem) leaf extract*, Citrus heticulata (mandarin oil) fruit extract, Zn PCA, Xanthan gum, Sodium gluconate, Sodium lactate, Citric acid,  Sodium levulinate, Potassium sorbate, Cyperus rotundus (nagarmotha) extract*, Parfum***, Benzoic Acid,  Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Citral**, Farnesol**, Eugenol**, Isoeugenol**

* ingrediente bio

** componente ale uleiurilor esentiale

*** obtinut din uleiuri esentiale

Alege tipul de Ten
Ten Mixt, Gras
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Cel mai bun gel de curatare pentru ten

L-am primit initial ca mostra si mi-a placut atat de mult incat l-am comandat. Nu pot sa spun decat ca e cel mai bun gel de curatare pe care l-am folosit pana acum. Il folosesc impreuna cu buretele konjac si curata extraordinar de bine, in profunzime, lasand tenul catifelat si moale. Initial am crezut ca e cam putin produs (eu fiind obisnuita cu acele geluri mari de 500 ml), insa e foarte spornic, fiind necesare doar cateva picaturi pentru curatarea completa a tenului. Iar mirosul.... e divin!


group_work .