Pasta de dinti pentru albire cu cocos, 119g - Jason

Pasta de dinti pentru albire cu cocos, 119g - Jason

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Jason   |  
FED_JTOOTHCW  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 56,00 Lei
56,00 Lei cu TVA

Zambeste cu incredere datorita pastei de dinti cu cocos Simply Coconut marca Jason special conceputa pentru a avea dinti mai sanatosi, albi, stralucitori si o respiratie proaspata. Este blanda cu smaltul dintilor si indeparteaza petele intr-un mod natural.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta de dinti cu cocos pentru albirea dintilor Jason, 119g

Special conceputa pentru albirea dintilor, pasta de dinti cu cocos Jason contine un mix de ingrediente naturale (cocos, bambus, capsuni si enzime din ananas) care confera dintilor stralucire, improspateaza respiratia si bicarbonat de sodiu care indeparteaza eficient petele si contribuie la albirea dintilor.  Nu contine fluor.

Pasta de dinti cu cocos contine: aloe vera, ulei de cocos, extract de ananas, extract de capsuni, pulbere de bambus

Gama de paste de dinti Simply Coconut Jason contine 4 paste de dinti fara fluor: pasta de dinti cu cocos pentru albirea dintilor, pasta de dinti revigoranta cu cocos si eucalipt, pasta de dinti calmanta cu cocos si musetel, pasta de dinti cu cocos si menta pentru intarirea dintilor.

Pasta Jason cu cocos NU CONTINE:  fluor, SLS, parabeni, colorantin sintetici, indulcitori artificiali, zaharina, gluten, propylen glycol.

Folosire: Adultii si copii cu varste de peste 2 ani sau mai mari trebuie sa se spele dupa fiecare masa (sau de cel putin 2 ori pe zi sau in conformitate cu instructiunile unui medic dentist). Copii cu varsta sub 6 ani ar trebui sa utilizeze o cantitate mica de pasta, cat un bob de mazare si sa fie supravegheati daca e necesar. Pentru copii sub 2 ani, trebuie sa consultati medicul dentist inainte de utilizare.

Ingrediente: Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (1), Calcium Carbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil (1), Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract (1), Bambusa Arundinacea Stem Powder, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract (1), Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Alcohol (1), Natural Flavor

(1) ingredient bio

Nou

JASON Natural Products, producator de cosmetice sanatoase din 1959, a fost un pionier al produselor naturale pentru intreaga familie, oferind consumatorilor o alternativa eficienta si ecologica la produsele cosmetice pline de chimicale din comert. 

Deodorantele Jason ofera o protectie naturala eficienta impotriva transpiratiei, Nu contin aluminiu, alcool sau parabeni, previn cresterea microorganismelor responsabile de mirosul neplacut, confera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile.

Pastele de dinti Jason sunt ideale pentru a pastra sanatatea cavitatii bucale. Contribuie la o dantura sanatoasa pentru ca protejeaza impotriva tartrului si a cariilor, ajuta la indepartarea petelor de pe suprafata dintilor in mod natural, ofera dintilor stralucire si combat respiratia neplacuta.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .