Sampon DETOX cu alga kombu, 250ml -  Urban Protection Maternatura

Sampon DETOX cu alga kombu, 250ml - Urban Protection Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP35  |  

Stoc epuizat
PRP: 65,00 Lei
65,00 Lei cu TVA

Poluarea afecteaza nu doar pielea ci si parul care devine mai uscat si mai tern. Factorii poluanti distrug cuticulele parului si afecteaza radacina acestuia.

Samponul DETOX cu alga kombu si celelalte 2 produse din gama Urban Protection de la Maternatura (masca gel cu AHA si balsamul cu zeolit) reduce efectele negative ale poluarii pentru a te putea bucura de un par sanatos si frumos.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon detox cu alga kombu, 250ml - Maternatura

Samponul detox cu alga kombu este idispensabil pentru a proteja parul de poluarea din oras. Curata in profunzime scalpul, radacina si lungimea parului. Purifica si contribuie la detoxifierea scalpului absorbind si spaland particulele poluante.

Samponul face parte dintr-o gama de 3 produse pentru par anti-poluare. Gama Urban Protection contine: samponul detox, o masca gel pentru oxigenarea scalpului cu AHA si un balsam protector cu zeolit.

Samponul Detox Maternatura contine pantenol care hraneste radacina firului de par, are proprietati hidratante, emoliante, lenitive si anti-prurit. Creste rezistenta firului de par expus la factorii externi si reduce efectele negative ale acestora.

Linia de de produse Urban Protection Maternatura contine un ingredient brevetat anti-poluare care protejeaza pielea impotriva poluarii, resposabila de stresul oxidativ, si reduce daunele cauzate ADN-ului de catre razele UV. Gama Urban Protection contine un sampon anti-poluare care elimina impuritatile si particulele poluante, un balsam de par protector care impiedica depunerea particulelor poluante pe firul de par si o masca gel oxigenanta care purifica scalpul de impuritati si favorizeaza oxigenarea scalpului.

Cele 3 alge brune din compozitie, printre care si alga Kombu, au o actiune de detoxifiere de metale grele si radicali liberi, si combat imbatranirea firului de par.

Extractul din frunze de ginko biloba si din armurariu datorita proprietatilor antioxidanteprotejeaza scalpul de efectele radicalilor liberi care accelereaza imbatranirea.

Extractul din radacina de lotus, bogat in fitonutrienti, vitamina C si vitamina A neutralizeaza radicalii si imbunatatesc sanatatea pielii si a parului. Vitamina A accelereaza cicatrizarea in caz de piele inflamata.

Utilizare: se aplica pe parul umed, se maseaza pana cand face o spuma delicata, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Pentru rezultate optime se recomanda utilizare constanta impreuna cu balsamul si masca gel din aceeasi gama Urban Protection.

Rutina Urban Protection de ingrijire a parului este ideala pentru orice tip de par si scalp. Daca urmezi o alta rutina beauty pentru parul tau poti alterna rutina Urban Protection o data pe saptamana pentru a realiza detoxifierea si oxigenarea scalpului si parului.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-betaine, Decyl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Panthenol, Silybum marianum extract (*), Laminaria japonica extract, Undaria pinnatifida extract, Ginkgo biloba leaf extract (*), Ruscus aculeatus root extract (*), Betaine, Nelumbo nucifera root extract, Himanthalia elongata extract, Proline, Sodium lactate, Sodium PCA, Serine, Inositol, Citric acid, Fructose, Glycine, Niacinamide, Urea Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Lactic acid, Citronellol, Geraniol, Amyl cinnmal, Parfum [Fragrance]

vegan
on
Alege tipul de Par
Toate tip de par
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .