Sampon neutralizare tonuri de galben, 250ml - Maternatura

Sampon neutralizare tonuri de galben, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP57  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Sampon anti-galben cu pigment violet pentru mentinerea tonurilor de galben rece si pentru neutralizarea tonurilor de galben cald.

Cu ajutorul acestui sampon pentru neutralizarea reflexelor galbui, parul blond natural, decolorat, alb si gri pierde reflexele de galben cald.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon neutralizare tonuri de galben Maternatura, 250ml

Sampon cu pigment violet ideal pentru a neutraliza reflexele aurii si galbene ale parului decolorat, gri, alb si blond natural. Pigmentul violet neutralizeaza eficient tonurile de galben, previne aparitia reflexelor calde nedorite si ajuta la pastrarea nuantei de blond cu tonuri reci. Rezultatul obtinut este de durata (1- 8 spalari).

Cu ajutorul acestui sampon anti-galben, parul blond natural, decolorat, alb si gri pierde reflexele de galben cald.

Samponul anti-galben nu doar neutralizeaza tonurile calde de galben, ci si hidrateaza parul si ii confera stralucire.

Contine un mix de tensioactivi, derivati din ulei de cocos si sfecla de zahar, care impiedica formarea nodurilor si spala in mod delicat, fara sa fie agresiv cu parul, scalpul. Extractele de violete, iris si albastrele mentin hidratarea parului si il catifeleaza.

Samponul are proprietati lenitive si cicatrizante ajutand la reconstruirea barierei naturale de protectie a pielii dupa decolorare si tratamente.

Utilizare: se aplica o mica cantitate pe parul umed, se maseaza pana cand se formeaza o spuma lejera, dupa care se clateste. Daca este necesar se poate sampona de 2 ori. Pentru rezultate optime se recomanda utilizare in mod constant. Nu pateaza pielea.

Sfat - Pentru un efect intens lasati samponul sa actioneze cateva minute inainte de a aplica masca. Se recomanda utilizarea intre decolorari pentru a mentine tonalitatea rece timp indelungat.

Ingrediente Sampon neutralizare tonuri de galben: Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-betaine, Decyl glucoside, Coco-glucoside, Cocamidopropyl betaine, Viola tricolor extract, Iris florentina root extract, Iris pallida root extract (*), Centaurea cyanus flower extract (*), Glycerin, Glyceryl oleate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Lactic acid, CI 60730 [Acid Violet 43]

*ingredient bio

Nickel Tested
on
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .