Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina
Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina
Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina
Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina
Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina
Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina

Tratament pentru fata iluminant cu AHA, 100ml – Biofficina

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BF0237BTA  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 185,00 Lei
185,00 Lei cu TVA
  • tratament pentru fata cu acizi AHA si extract de camelia
  • exfoliaza pielea, stimululeaza regerarea si oxigenarea tesuturilor
  • lasa pielea curata, catifelata, neteda si luminoasa

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament pentru fata cu acizi AHA și extract de camelia Biofficina, 100ml

Tratament pentru fata cu acizi AHA de origine vegetala, care purifica si curata pielea in profunzime, stimuleaza regenerarea si imbunatateste oxigenarea tesuturilor. In plus, tratamentu cu AHA desfunda porii si tonifiaza pielea.

Pe langa acizii AHA, tratamentul pentru fata contine si extracte de camelia, afin, mirt si ienupar care lasa pielea catifelata, neteda si luminoasa.

Ideal pentru toate tipurile de ten, in mod special pentru tenul impur si pentru tenul cu culoare neuniforma.

Ingrediente active Tratament pentru fata cu AHA Biofficina Toscana

Extract de camelia - Camelia este o floare frumoasa care creste in Asia, unde a fost intotdeauna simbolul rafinamentului, elegantei si perfectiunii. Extractul se obtine din frunze de camelia fermentate printr-un proces care combina inovatia, stiinta si natura. Acest proces transforma ingredientele active fermentate, sporindu-le proprietatile antioxidante si anti-radicali liberi.
Acizi AHA: contine un amestec pretios de exfolianti naturali (acid citric, acid tartric, glucoza, zahar de artar si ulei esential de lamaie). Stimuleaza regenerarare pielii, lasand pielea mai luminoasa si mai ferma.
Extract de afin bio: bogat in taninuri, zahar, acizi organici (citric, malic, etc) si antocianidine, protejeaza pielea de efectele negative ale radicalilor liberi si confera pielii luminozitate.
Extracte organice de mirt si ienupar: bogate in zahar, acizi organici si taninuri care contribuie la mentinerea fermitatiisi ajuta la normalizarea pielii.
Surfactant de origine vegetala: curata delicat lasand pielea perfect curata
Glicerina vegetala: protejeaza pielea si se remarca prin proprietatile sale hidratante si emoliente.

Utilizare: se aplica pe piele prin masaj, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste. Ideal a se folosi impreuna cu celelalte produse cu camelia: ser de fata, crema de fata, tratament intensiv cu vitamina C (perle).

Gama Luce di Camelia contine 5 produse pentru fata pe baza de camelia si ingrediente naturale cu proprietati antirid, hidratante si antioxidante: tratament pentru fata cu AHA, lotiune pentru fata cu camelia, crema de fata cu bio-retinol si acid hialuronic, tratament intensiv cu vitamina C (21, 14 sau 7 perle).

Ingrediente Tratament pentru fata cu acizi AHA si camelia Biofficina Toscana: Aqua, Glycerin, Decyl glucoside, Lauryl glucoside, Xanthan gum, Coco-glucoside, PCA glyceryl oleate, Glyceryl oleate, Benzyl alcohol, Levulinic acid, Juniperus communis fruit extract*, Vaccinium Myrtillus fruit extract*, Myrtus communis leaf extract*, Camellia japonica extract**, Sodium levulinate, Parfum, Benzoic acid, Citric acid, Dehydroacetic acid, Lactic acid, Saccharomyces ferment lysate filtrate, Tartaric acid, Linalool, Glucose, Geraniol, Citronellal, Acer saccharum extract, Tocopherol, Limonene, Sodium benzoate, Eugenol, Potassium sorbate, Citrus limon peel oil.

* ingredient bio
** culturi salbatice

Uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact a se clati cu apa din abundenta. A nu se folosi pe pielea cu leziuni deschise.

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .