Crema solara SPF 30, fata si corp, rezistenta la apa, 100ml - Bioearth
Crema solara SPF 30, fata si corp, rezistenta la apa, 100ml - Bioearth
  • Nou
Crema solara SPF 30, fata si corp, rezistenta la apa, 100ml - Bioearth
Crema solara SPF 30, fata si corp,...

Crema solara SPF 30, fata si corp, rezistenta la apa, 100ml - Bioearth

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Bioearth   |  
BSUNVICO30  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 95,00 Lei
95,00 Lei cu TVA
  • crema solara SPF 30 rezistenta la apa
  • ideala pentru toata familia, pentru fata si corp
  • se absoarbe repede in piele si NU lase urme albe

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema solara SPF 30, fata si corp, rezistenta la apa – Bioearth, 100ml

Cu crema solara SPF 30 de la Bioearth, tu si familia ta va puteti bucura fara griji de zilele insorite de vara. Crema ofera protectie UVA si UVB, se poate folosi pe fata si corp si este rezistenta la apa.

Crema cu factor de protectie SPF 30 poate fi folosita de toata familia, indiferent de tipul de piele.

Se aplica usor, se absoarbe repede in piele si NU lase urme albe. Este prietenoasa cu mediul inconjurator si cu toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila. Datorita formatul sau de 100ml, crema solara poate fi luata in bagajul de mana atunci cand calatoriti cu avionul.

Cremele solare Bioearth NU contin

  1. filtre solare precum homosalate, octocrylene, oxybenzone, octinoate, avobenzone, PABA, 4-Methylbenzylidene camphor, 2-Phenyl-5-benzimidazolesulfonic acid (Ensulizole), nanoparticule, frecvent utilizate in produsele solare conventionale
  2. silicon, derivate din petrol, uleiuri minerale, acrilati, PEG/PPG, Propylene glycol

Cremele solare Bioearth respecta legea din Hawaii privind cremele solare

Incepand cu 1 ianuarie 2021, Hawaii a interzis vanzare si utilizarea de creme solare care contin oxybenzone si octinoxate intrucat s-a demonstrat ca acestea au efecte nocive asupra ecosistemului marin. Cremele solare Bioearth nu contin aceste filtre solare.

Utilizare: aplicati pe piele o cantitate generoasa de produs inainte de expunerea la soare. Se reaplica in mod frecvent, in mod special dupa inot, stergere si transpiratii excesive. IMPORTANT DE RETINUT: folosirea unei cantitati minime de produs reduce in mod semnificativ nivelul de protectie solara.

Ingrediente: aqua (water), isoamyl laurate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, glycerin, ethylhexyl triazone, cetearyl alcohol, sodium cetearyl sulfate, caprylic/capric triglyceride, titanium dioxide, isoamyl cocoate, parfum (fragrance), diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, cetyl alcohol, xanthan gum, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, aloe barbadensis leaf juice*, jojoba esters, glyceryl stearate se, ubiquinone, tocopheryl acetate, silica, lactic acid, ethylhexylglycerin, benzyl alcohol.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .