Crema de fata cu extract de melc, 30ml - Loom Supreme Bioearth
Crema de fata cu extract de melc - Loom Supreme Bioearth
Crema de fata cu extract de melc, 30ml - Loom Supreme Bioearth - ambalaje
Crema de fata cu extract de melc, 30ml - Loom Supreme Bioearth
Crema de fata cu extract de melc - Loom Supreme Bioearth
Crema de fata cu extract de melc, 30ml - Loom Supreme Bioearth - ambalaje

Crema de fata cu extract de melc, 50ml - Loom Supreme Bioearth

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Bioearth   |  
LOOMNEW01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 195,00 Lei
195,00 Lei cu TVA

- umple ridurile (efect filler)
- redefineste si remodeleaza conturul fetei (efect lifting)
- reduce ridurile si liniile fine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema de fata cu extract de melc Loom Supreme Bioearth, 50ml

Crema de fata antirid, cu extract de melc, acid hialuronic si hibiskus, ideala pentru a mentine  sanatatea si vitalitatea pielii. Crema are efect filler (efect de umplere a ridurilor) si efect lifting (redefineste si remodeleaza conturul fetei). Intra repede in piele, hidrateaza intens lasand pielea supla si catifelata.

Crema cu melc este ideala pentru toate tipurile de ten. Nu contine parfum.

Beneficii
- umple ridurile (efect filler)
- redefineste si remodeleaza conturul fetei (efect lifting)
- reduce ridurile si liniile fine
- confera pielii fermitate si elasticitate
- asigura o buna hidratare a pielii
- previne imbatranirea prematura a tenului
- uniformizeaza aspectul tenului
- confera tenului un aspect sanatos, intinerit
- reprezintă o excelentă baza de machiaj

Ingrediente active: extract de melc (77%), extract de hibiscus cu efect tensor, acid hialuronic vegetal obtinut prin fermentare, extracte bio de ovaz si galbenele, unt de shea, ulei de cocos.

Extract de melc - bogat in principii active precum alantoina, colagen, acid glicolic si elastina, are numeroase beneficii pentru piele: reduce treptat ridurile fine, diminueaza ridurile profonde, previne imbatranirea prematura a pielii, imbunatateste textura pielii, hidrateaza si hraneste pielea. Secretia de melc regeneraza urmele lasate de acnee, pielea afectata de cicatrici, stimuleaza productia de colagen si elastina, reduce efectele negative ale radicalilor liberi, decoloreaza petele pigmentare cauzate de varsta sau soare.

Acid hialuronic - previne aparitia ridurilor, contribuie la atenuarea acestora, exercita o intensa actiune reparatoare si are ca efect un ten catifelat, radiant si cu aspect sanatos. Confera pielii tonus si elasticitate, contribuie la regenerarea tesuturilor, protejeaza epiderma de pierderile de apa si asigura o buna hidratare a pielii.

Extract de hibiscus – reduce liniile fine si ridurile, are efect tensor, stimuleaza productia de colagen, netezeste pielea si ii confera luminozitate. Extractul de hibiscus este bogat in peptide, cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante, antirid si relaxante.

Utilizare: aplicati pe ten si decolteu, dimineata si seara, cu miscari blande, circulare. Pentru rezultate optime, aplicati înainte de crema serul cu extract de melc din aceeasi gama.

Ingrediente crema de fata cu extract de melc: aqua (water), glyceryl stearate se, snail secretion filtrate*, sodium stearoyl lactylate, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii (shea) butter*, caprylic/capric triglyceride, coco-caprylate/caprate, polyglyceryl-6 distearate, sorbitan stearate, dicaprylyl carbonate, cocos nucifera (coconut) oil*, candelilla cera, sodium hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, avena sativa (oat) kernel extract*, calendula officinalis flower extract*, jania rubens extract, allantoin, jojoba esters, glycerin, dextrin, tocopheryl acetate, polyglyceryl-3 beeswax, cetyl alcohol, caprylyl glycol, lactic acid, phenethyl alcohol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

* ingredient bio
** obtinerea secretiei de melc se face in mod natural, fara ca melcii (Helix Aspersa) sa sufere.

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .