Gel intim cu cactus si mirt, 150ml – Erbe di Janas
Gel intim cu cactus si mirt, 150ml – Erbe di Janas
  • Nou
Gel intim cu cactus si mirt, 150ml – Erbe di Janas
Gel intim cu cactus si mirt, 150ml – Erbe di Janas

Gel intim cu cactus si mirt, 150ml – Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JNSFDIM  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 55,00 Lei
55,00 Lei cu TVA
  • gel intim femei, natural, cu cactus si mirt
  • curata delicat, hidrateaza si protejeaza zona intima
  • calmeaza senzatia de mancarime, ofera confort si prospetime

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel intim cu cactus si mirt Erbe di Janas, 150ml

Gel intim natural cu menta si lamaie revigorante, extract de cactus calmant si mirt cu proprietati purificatoare. Are o formula delicata si poate fi folosit zilnic.

Special conceput pentru ingrijirea zilnica a zonei genitale externe, gelul intim calmeaza senzatia de mancarime, ofera confort si prospetime.

Extractul de mirt salbatic din Sardenia are proprietati antiseptice, purificatoare, antibacteriene si calmante. In mod traditional, mirtul a fost folosit pentru spalaturi intime curative.

Utilizare: emulsionati o cantitate mica de produs cu apa, spalati si clatiti.  Uz extern.

Ingrediente: Aqua, Coco-Glucoside**, Opuntia Ficus Indica stem extract*,  Disodium Lauryl Sulfosuccinate**, Glycerin**, Cocamydopropil betaine**, Ammonium Lauryl Sulfate**,  Myrtus Communis fruit extract*, Capryloyl glycine**, Mentha Piperita oil*, Citrus Limon peel oil*, Limonene°, Citral°, Linalool°.
*ingredient bio

** ingredient de origine naturala

natural
on

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .