Ulei de Migdale Dulci Bio, 100ml - Saimara
Ulei de Migdale Dulci Bio, 100ml - Saimara
Ulei de Migdale Dulci Bio, 100ml - Saimara
Ulei de Migdale Dulci Bio, 100ml - Saimara

Ulei de Migdale Dulci Bio, 100ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI039  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Ulei de migdale dulci presat la rece pentru ten, corp si par. Hidrateaza si intarzie imbatranirea pielii, este ideal ca ulei de masaj pentru copii, bebelusi si in sarcina.

Este un excelent ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de migdale dulci

Ten – uleiul de migdale hidratează tenul, atenuează ridurile și liniile fine, catifelează și conferă pielii luminozitate. Datorită conținutului mare de vitamina E, uleiul de migdale încetinește procesul de îmbătrânire al pielii. Hidratează pielea în profunzime, menține pielea netedă, tânără și luminoasă. Hidratează buzele crăpate și zona contur ochi.

Uleiul de migdale poate fi folosit și ca demachiant pentru înlăturarea machiajului. Înlătură eficient rimelul, este delicat cu ochii și pielea, ameliorează cearcănele, hidratează genele și pielea din jurul ochilor.

Păr - uleiul de migdale este ideal pentru hidratarea părului. Recomandat pentru păr deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Masaj - uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca ulei de masaj pentru pielea delicată a bebelușilor și copiilor. Calmează iritațiile, roșeața, și pruritul cauzat de pielea foarte uscata.

Uleiul de migdale previne apariția vergeturilor, care pot apărea după o sarcină sau după o scădere drastică în greutate. Se recomanda aplicarea acestuia pe abdomen, sâni, pe partea internă a brațelor, solduri și coapse din a treia lună de sarcină. Uleiul de migdale contribuie și la atenuarea vergeturilor deja existente.

Ingredient cosmetic - se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: serumuri pentru ten, creme de ochi, creme pentru ten, măști pentru păr, etc. Păstrează nivelul de hidratare și previne uscarea pielii și părului.

Folosit în aromaterapie, uleiul de migdale este un excelent ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Utilizare ulei de migdale:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intra în piele;

păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spatii uscate la temperaturi sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Prunus Amygdalus Dulcis Oil*
*ingredient bio

bio
on
presat
on
nediluat
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .