Difuzor aromaterapie pentru camera si masina Smart

Difuzor aromaterapie pentru camera si masina Smart

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI059  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 159,00 Lei
159,00 Lei cu TVA
  • Smart este un difuzor pentru aromaterapie și cromoterapie 2 in 1, care împrospătează aerul, crește calitatea vieții.
  • Smart este ideal pentru oricine dorește un difuzor portabil cu USB, mic și simplu de utilizat.
  • Difuzorul Smart poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Difuzor aromaterapie USB cu ultrasunete Smart

Bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul de arome Smart.

Mic, compact, ușor de transportat, difuzorul pentru aromaterapie cu ultrasunete Smart iți permite să te bucuri de beneficiile terapeutice ale uleiurilor esențiale acasă, la birou și în mașină.

Poate fi folosit oriunde există un port USB. Datorită faptului că se poate încarca și în mașină difuzorul de uleiuri esențiale Smart este prietenul călătorului care vrea să beneficieze de efectele benefice ale aromaterapiei și atunci când nu este acasă sau la lucru.  

Difuzorul de arome Smart împrospătează aerul și-l face mai ușor de respirat, crește calitatea vieții și a somnului. Este ideal pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare care ajută la reducerea nivelului de stres, și, în funcție, de uleiul esențial utilizat, întărește imunitatea.

Difuzorul Smart înlocuiește cu succes parfumurile de cameră din comerț transformând dormitorul, livingul și biroul într-un spa.  

Datorită tehnologiei cu ultrasunete, difuzorului Smart eliberează uleiurile esențiale în aer fară să le încălzească. În acest fel proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale sunt păstrate în totalitate.

Aromaterapie și cromoterapie 2 in 1. Difuzorul Smart combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale cromoterapiei. Cromoterapia sau vindecarea prin culori este o formă de terapie alternativă noninvaziva care folosește, ca și aromaterapia, simțurile pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii. Fiecare culoare emană o anumită energie care influențează organismul și sănătatea acestuia.

Smart este ideal pentru oricine dorește un difuzor de uleiuri esențiale portabil, mic și simplu de utilizat. Difuzorul Smart poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.

Design-ul elegant se asortează cu orice decor. Difuzorul de aromaterapie Smart iți permite să te bucuri de efectele benefice ale uleiurilor esențiale atât la tine acasă cât și la locul de muncă.


Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul Smart:

Energie: Portocale, Grapefruit, Lămâie, Mentă, Piper Negru, Cedru.

Wellness: Eucalipt Radiata, Eucalipt Citriodora, Chiparos, Maghiran, Ghimbir, Tămâie, Busuioc, Cimbru, Arbore de ceai, Piper Negru, Mentă, Rozmarin, Bergamotă, Ravintsara.

Relaxare: Lavandă, Grapefruit, Bergamotă, Litsea Cubeba, Geraniu, Mandarină, Tămâie.

Bună dispoziție: Chiparos, Portocale, Maghiran, Geranium, Mandarină Roșie, Ylang Ylang, Bergamotă, Salvie, Lavandă.

Respirație Ușoară: Arbore de Ceai (Tea Tree), Mentă, Busuioc, Eucalipt, Cedru Atlas

Stock Limitat
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .