Sampon hidratant par cret cu mar verde, 250ml - Maternatura

Sampon hidratant par cret cu mar verde, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP54  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei cu TVA

Sampon pentru par cret, hidratant, natural, ideal pentru definirea buclelor. 

Samponul este recomandat pentru hidratarea si definirea buclelor, pentru parul cret 3A - 3B – 3C.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon par cret cu extract de mar Maternatura, 250ml

Sampon pentru par cret, hidratant, natural, ideal pentru definirea buclelor.  Samponul este recomandat pentru hidratarea si definirea buclelor, pentru parul cret 3A - 3B – 3C.

Samponul pentru parul cret Maternatura are o formula naturala. Contine:

- un mix de tensioactivi, derivati din ulei de cocos si sfecla de zahar, care impiedica formarea nodurilor si spala in mod delicat, fara sa fie agresiv cu parul, scalpul.

- extract de mar verde, bogat in proteine, amidon si zaharuri, care mentin hidratarea parului si netezeste cuticula.  

- extracte din seminte de soc negru, ovaz, nalba, rubarba si orez cu proprietati lenitive. Previn pierderea hidratarii si uscarea parului.  

- pantenol, care datorita proprietatilor hidratante, emoliente si nutritive, creste rezistenta parului, prevenind si reducand astfel efectele negative pe care mediul, uscatorul de par si placa le au asupra parului.  

- ulei de cocos care hidrateaza si confera stralucire parului; gel de aloe vera ca defineste buclele si le confera elasticitate.

- spirulina bogata in proteine, vitamine, minerale, scizi grasi care acceleraza cresterea parului, combate caderea si mentine volumul.

- extract din seminte de roscove – din aceste seminte se obtine alternativa naturala la acidul hialuronic si colagen. Lasa parul catifelat, stralucitor, usor de coafat si confera volum.

Utilizare: se aplica o mica cantitate pe parul umed, se maseaza pana cand se formeaza o spuma lejera, dupa care se clateste. Daca este necesar se poate sampona de 2 ori. Pentru rezultate optime se recomanda utilizare in mod constant.

Sfat: pentru un tratament hidratant  intens, dupa samponare se recomanda utilizarea mastii elasticizante pentru par cret cu ovaz Maternatura.


Ingrediente Sampon hidratant par cret cu extract de mar verde Maternatura:

Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-betaine, Decyl glucoside, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Sambucus nigra flower extract, Avena sativa (Oat) kernel extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Spirulina maxima extract, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract (*), Rheum palmatum root extract, Aloe barbadensis leaf extract (*), Panicum miliaceum (Millet) seed extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Amyris balsamifera bark oil, Oryza sativa (Rice) extract (*), Panthenol, Ceratonia siliqua gum, Cocamidopropyl betaine, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Glycerin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Lactic acid, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance]

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .