Ulei din sâmburi de prune, 30ml - Saimara
Ulei din sâmburi de prune, 30ml - Saimara
Ulei din sâmburi de prune, 30ml - Saimara
Ulei din sâmburi de prune, 30ml - Saimara

Ulei din sâmburi de prune, 30ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI070  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA

Uleiul din samburi de prune Saimara este un ulei vegetal 100% natural care previne și reduce ridurile, liniile fine, hidratează intens și conferă elasticitate.

Uleiul din samburi de prune este ideal pentru ten, uscat, matur, sensibil.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei din sâmburi de prune

Uleiul Saimara este obținut din sâmburi de prune netratate chimic. Datorită conținutului ridicat de acid oleic, aproape 70%, uleiul este recomandat pentru pentru tenul matur, sensibil, uscat și foarte uscat, și pentru părul uscat, degradat, vopsit chimic.

Conține antioxidanți și acizi grași esențiali (acid oleic, linoleic, palmitic și stearic) cu nenumărate beneficii pentru piele: revitalizează pielea, hidratează intens, atenuează ridurile și liniile fine, combat îmbătrânirea prematură, accelerează regenerarea pielii, protejează de radicalii liberi, îmbunătățesc textura pielii și îi conferă tonus, luminozitate.

Uleiul din sâmburi de prune conține:

- vitamina E care protejează pielea de radicalii liberi, hidratează, estompează ridurile și liniile fine, îmbunătățește elasticitatea și aspectul pielii. Redă pielii strălucire, luminozitate și o lasă netedă, catifelată.

- acizi grași esențiali – acid oleic (Omega 9) și acid linolenic (Omega 6) - care hidratează, protejează pielea de efectele negative ale poluării, stimulează regenerarea pielii, atenuează ridurile, liniile fine, cicatricile, inflamațiile, Mențin pielea netedă, elastică, tânără și luminoasă.

Uleiul din sâmburi de prune se poate folosi direct pe ten, în stare pură, sau se poate amesteca cu alte uleiuri pentru crearea propriului elixir pentru ten. Se poate aplica atât seara cât și dimineața, pe pielea puțin umedă, în loc de cremă de noapte, respectiv, cremă de zi.

Ulei din sâmburi de prune – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, măști pentru ten și păr, creme pentru corp și mâini, uleiuri de masaj, cremă de ochi, etc.

Ulei sâmburi de prune – ulei purtător pentru uleiuri esențiale

Uleiul din sâmburi de prune este un excelent ulei bază pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Ulei BIO.

Ingrediente: prunus domestica seed oil*

*ingredient bio

Utilizare ulei din sâmburi de prune: ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele; păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spații uscate la temperaturi sub 25° C, departe de lumina directă a soarelui.

bio
on
presat
on
pur
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .